POLAND VS. SLOVAKIA MAINSHOW IN DA MIX! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

POLAND VS. SLOVAKIA MAINSHOW IN DA MIX!

Ilustrační obrázek

Poznáš najväčšie fórum o elektronickej hudbe v Čechách a u nás na Slovensku? Určite áno ak si fanúšikom takejto hudby. Značka techmusic.org teda nie je ničím novým pre teba. A to že si na fóre techmusic.org hudbu vedia vážiť, fórum samotné ti prináša aj v tomto roku niečo špeciálne, exkluzívne a pritom tak dobre známe.




Reč nie je o ničom inom ako o skvelom a úspešnom programe - radioshow, ktorá je vysielaná exkluzívne na fóre techmusic.org cez radio.techmusic.org šírená internetom do celého sveta aby si ju mohol vypočuť skutočne každý fanúšik takejto hudby. Rok 2009 odštartujeme novinkou medzi našimi In The Mix-ami. Celá show sa bude niesť pod názvom: Poland vs Slovakia In The Mix. V main show si teda nájdeš známe i nové tváre na dj-skej scéne zo Slovenska či práve podľa názvu jasné, od severného suseda z Poľska. Samozrejmým ostáva, že celá show má tri diely: Warm Up, Main show a After Party.

O jedinečný predĺžený víkend sa ti postará show Poland vs Slovakia In The Mix. Začíname už v piatok a show končí v nedeľu. Keďže ide o hlavnú show, z toho vyplýva aj samotný najväčší záujem poslucháčov. Techmusic.org sa ti preto postarali o hviezdny line-up na celé tri dni trvania tejto exkluzívnej radioshow. V piatok ťa budú zabávať slovenské dj-ske talenty ako Senor Kuros, Dave Szena, gregi, a ďalší. Dj-i ktorých môžeš nájsť na slovenskej dj-skej scéne. Povačšinou každý z nich hráva pravidelne vo svojom miestnom klube ako rezident prípadne sa zúčastňujú rôznych akcií a parties na územi Slovenska. Sobota prinesie line-up striedavo nabitý slovenskými a poľskými dj-mi. Z reprákov budeš môcť počúvať prácu od slovenskej talentovanej mladej dj-ky Eruvie, či už skúseného mena pizz@dox-a, ktorý sa čoraz pravidelnejšie ukazuje na známejších akciách a častejšie hráva aj so zvučnými menami z poza hraníc. Z poľskej strany to bude napr. veľmi známa dee jane Diana D'Rouz (Carl Cox, Timo Maas, Paul van Dyk, Sven Vath, Chris Liebing) a Leon DaVinci (prezentoval svoju prácu napriklad v Taliansku, Turecku alebo Grécku) V tento deň tiež zahrá aj hviezda slovenskej dj scény Milan Lieskovsky (vystupoval s menami ako Chicane, Markus Schulz, Kyau&Albert či Jose Amnesia), ale aj známe mladé tváre Tom Haley, Dj Teef, Matthew Peterson a ďalší.

Nedeľa bude patriť taktiež poľskej ale i slovenskej tvorbe. Chýbať nebude orgnizátor a "resident" celej show johnyx99 (Judge Jules alebo M.Y.N.C. Project, talentovaný Samy Dee či nevy zo Slovenska. No a z poľskej strany to priam vrie menami. Svoje guestmixy tu ponúkne viacero dj-ov za spomenutie stoja Schimek (Dr. Motte, DJ Rush, Steve Angello, DJ Tiesto ) alebo Słowik . No a ako čerešnička na torte a Vám ponúkne exkluzívny guestmix od Angelo Mike. Neznie to sice moc poľsky, ale áno to je meno. Veľlmi známy dj, ktorý sa ocitol aj na veľmi známych parties ako je napr. Creamfields, Mayday, Sensation White, Cybertronic a spolupracoval s Armin van Buuren, Dj Tiesto, ATB, Ferry Corsten. Toto meno je veľmi žiadané a vo svete elektronickej hudby aj populárne. V posledný deň hlavnej show ešte zahrajú Breeth (hral po boku Paul Van Dyk, Sander van Doorn, Orbith), ReOrder (Stoneface & Terminal, Milan Lieskovsky, Nifra, Eddie Sender), ale i nováčik dj-ka Katie112 a iní. Techmusic.org nám teda prichystali naozaj jedinečnú show. Veríme že tento diel Vás naozaj zaujme a že sa s menom Poland vs Slovakia In The Mix stretneme aj v budúcnosti. Nateraz len, je sa opäť na čo tešiť!

1

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 25. marca 2009 v 22:06 – zdroj: techmusic.org – videné: 1699x – komentárov: 5 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

Senor_Kuros

Senor_Kuros 14. 4. 2009 v 11:34
vidime si

johnyx99

johnyx99 14. 4. 2009 v 10:51
Takze vidime sa tento tyzden na radio.techmusic.org
TESIME SA!!!

tiziana.im

tiziana.im 6. 4. 2009 v 19:31
Tešíme a sme zvedaví na sety

SamyDee

SamyDee 2. 4. 2009 v 02:45
aj ja sa uz tesim bude to pekny vikend a nezabudnite aj na warm up a afterku

Senor_Kuros

Senor_Kuros 26. 3. 2009 v 19:54
live on air, uz sa tesim


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,