Objav českej hudobnej scény posledných rokov Mydy Rabycad v Bratislave – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Objav českej hudobnej scény posledných rokov Mydy Rabycad v Bratislave

Ilustrační obrázek

Nie len na domácej českej scéne pôsobí mladá kapela Mydy Rabycad ako zjavenie. Živelná show prepracovaná do každého detailu, postavená na energickej chytľavej hudbe, kvalitných muzikantoch a skvelej speváčke Žofii Dařbujánovej, originálnych bláznivých kos-týmoch a light designu. O tom všetkom sa môžete presvedčiť na koncerte 5. decembra v bratislav-skom klube Ateliér Babylon. Mydy Rabycad so svojím originálnym štýlom, v ktorom miešajú elek-troniku, tanečné beaty s prvkami elektroswingu či disco vlny sedemdesiatych a osemdesiatych ro-kov, nadchli už v dvadsiatich krajinách sveta na štyroch kontinentoch. Absolvovali napríklad úspeš-né turné po USA či Kanade a vystupovali na popredných festivaloch Glastonbury alebo Sziget. Ten-to rok boli hviezdami na domácich festivaloch Colours of Ostrava alebo Metronome. Hrajú spolu 6 rokov, ešte nemali 25 rokov a pritom za sebou majú úspechy, o ktorých by mohli snívať hudobní matadori z Čiech aj Slovenska.

x

Kapela na Slovensko mieri v rámci turné s názvom What is Mydy Rabycad? Ako predkapela ich podporia stále známejší českí Noisy Pots svojím originálnym setom elektroniky a kuchynských per-kusií. Predpredaj vstupeniek: www.ticketportal.sk/Event/What_is_Mydy_Rabycad_Tour_Bratislava.

Pred rokom vydali oceňovaný album M.Y.D.Y., pred pár týždňami sa prihlásili so živým záznamom z Colours of Ostrava, ktorý je k dispozícii na YouTube www.youtube.com/playlist?list=PLftrkw1Io1KDSNAsGHK7RsU-5_0NvrT15. Na domáce turné s jed-nou slovenskou zastávkou sa pripravili veľmi zodpovedne. Klávesista Nèro Scartch shrnuje: „Ame-rické a holandské turné, speciální koncerty na Metronome festivalu nebo Colours of Ostrava, to vše s novým materiálem z alba M.Y.D.Y. Máme toho za sebou fakt hodně a byla to pro nás obrovská škola. Nyní se ve zdaleka nejlepší kondici vracíme do klubů, abychom odehráli turné napříč celou naší zemí. Poprvé plně v naší režii a podle toho to bude vypadat. Strašně moc se těšíme!" Zpěvačka Žofie Dařbujánová potvrzuje: „Bude to náročné, ale věřím, že o to emotivnější. Zejména po tom, co jsme letos v létě oslavili šest let na společné cestě. Navíc nás na většině zastávek podpoří naši noví oblíbenci Noisy Pots. Těšíme se moc! Přijďte oslavovat s námi!"

Napriek svojmu nízkemu veku majú Mydy Rabycad za sebou 3 úspešné albumy. Hrali na prestíž-nych festivaloch Glastonbury a Sziget, vystúpili v Južnej Kórei, Turecku aj Egypte. Tento rok zazna-menali famózny úspech na Festival International de Louisiane v USA a absolvovali prvé klubové turné po Holandsku, vrátane vystúpenia v legendárnom amsterdamskom klube Melkweg. Po ús-pešných koncertoch na veľkých letných festivalových scénach prichádza „What is Mydy Rabycad? Tour", aby ponúklo fanúšikom koncentrovanú energiu a priamy kontakt s nespútanou energiou ryšavovlasej kráľovnej a jej spoluhráčov.

Mydy Rabycad, teda Žofia Dařbujánová, Mikuláš Pejcha, Jan Drábek a Nèro Scartch, spoločne hrajú 6 rokov a ich unikátny sound dotvárajú dnes už nepostrádateľní stáli hostia bubeník a producent albumov kapely Tomáš Konůpka, gitarista Ondřej Slánský a v neposlednej rade Papa Kush, zvukár kapely, ktorý pozdvihuje zvukárske remeslo na úroveň ďalšieho hudobného inštrumentu.

Více informací:
www.mydyrabycad.cz
www.facebook.com/MydyRabycad
http://instagram.com/mydyrabycad
http://youtube.com/mydyrabycad
http://twitter.com/mydy_rabycad

x

 

"What is Mydy Rabycad? Tour"
2018

14. 09. Music Klub Kotelna, Litomyšl
21. 09. Soul Music Club, Jihlava
26. 09. Cairo Jazz Club, Egypt
28. 09. S-Klub, Olomouc
29. 09. Tři Opice, Vsetín
05. 10. Klub Na Rampě, Jablonec nad Nisou
26. 10. Žlutý Pes, Pardubice
30. 10. Lucerna Music Bar, Praha
03. 11. Buena Vista Club, Plzeň
10. 11. Klub Labe, Hořovice
16. 11. Vonwillerova Továrna, Žamberk
17. 11. M-Klub, Vysoké Mýto
24. 11. Schnauzug, Switzerland
28. 11. Metro Klub, Brno
30. 11. Zkušebna, Vroutek u Podbořan
05. 12. Atelier Babylon, Bratislava

2019

22. 02. Roxy Club, Třebíč
01. 03. K2, České Budějovice
09. 03. M-Club Valašské Meziříčí
29. 03. La Fabrique, Hradec Králové

 

Zdieľať na: 
Publikované: 23. novembra 2018 v 12:24 – videné: 638x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,