NUCLEON 5: ORGANIZATORI TO VO VEĽKOM ŠTÝLE ROZBIJÚ – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

NUCLEON 5: ORGANIZATORI TO VO VEĽKOM ŠTÝLE ROZBIJÚ

Ilustrační obrázek

Keďže už o presný týždeň, čiže 12.12.2008 tu máme NUCLEON 5, tak dnes Vám prinášame interview s dvomi promotérmi a zároveň aj djmi tohoto eventu. Myslime si, že sa to oplatí prečítať. Prajeme prijemné čítanie...

 

 

 

Ahojte chalani!


1. Organizácia party Nucleon 5 s Clodagh tento krát spadá pod vašu hlavičku... Ako sa Vám dvom vzájomne spolupracuje? Organizujete party spoločne prvý krát, alebo máte už nejaké spoločné akcie za sebou?


Pago: Ahoj Tánička. Vždy som organizoval akcie s nejakým spoločníkom, tento krát to tiež nebude inak, len som si vybral veľmi dobrého kamaráta, s ktorým sa mi aj dobre spolupracuje a je to Panky. Spolupráca s ním je veľmi v pohode a to už len z toho dôvodu, že vždy vie, čo má spraviť a ak náhodou treba pomôcť, tak pomôže.


Panky: Ahoj Tanya. Táto party je prvá, ktorú organizujeme spolu, teda pomáham Pagovi s prípravou tejto party. Spolupraca je fajn, väčšinou sa na všetkom bez problémov dohodneme.


2. Prečo ste si za headlinerku tohto eventu zvolili práve Djane Clodagh?


Pago: Keď som organizoval festival AIRPORT, tak som Clodagh poznal len tak, že som vedel aká je známa a že mala turné s veľmi známym a myslím si aj dosť uznávaným djom Carlom Coxom. Prečo práve ju?? Keď som ju tam počul hrať a videl, ako tým ľuďom odovzdáva pozitívnu energiu a zabáva sa s nimi, tak sa mi vnukla taká myšlienka, že prečo nie ona. No a bolo to na svete.


Panky: Priznám sa, že som ju videl hrať na Airporte prvýkrát a jej hranie je veľmi živé a aj podľa ohlasov ľudí sa táto djka veľmi páčila. Tak rozhodnutie padlo práve na ňu.

p


3. Ako dlho hrávate? Počas týchto rokov, sa isto Váš štýl menil... O Pankym som sa dozvedela, že z techna prešiel na hardtechno a teraz presedlal na elektro - house? Čo je na tom pravdy? A čo ty Pago? Akými štýlmi si prešiel a v akom si sa našiel ty?

Pago: Hrávame spolu asi tri roky, ale ako dvojica sme vonku krátko, čiže okolo pol roka. Keďže chceme aj naďalej takto pôsobiť, musíme sa stále zlepšovať a vychytať všetky chyby, ktoré robíme počas hrania. Štýl sa mi veľmi zmenil. Pamätám si, keď som začínal s technom, ale ako som ďalej a viacej hrával, tak som začal chápať, že techno nie je až tak pre mňa. Zaujali ma skôr progressívnejšie tóny a tóny electra.


Panky: U nás dvoch sa dá ťažko hovoriť o dĺžke hrania, ale je to určite zopár rokov. Počula si správne,"vyrastal" som na techne, ale časom som začal pritvrďovať, až to skončilo pri hard techne. Momentálne hrávame s Pagom spolu, kde väčšina akcií je zameraná na elektrohouse. Ale hardtechno je moja srdcovka, na ktorú nezabúdam a vždy si veľmi rád zahrám tento štýl.


4. V poslednej dobe Vás často vidíme hrávať spolu... Koho to bol nápad, začať hrávať spoločne? Hrá sa Vám lepšie spolu, alebo ak hráte každý zvlášť?


Pago: Dobre si si všimla hrávame spolu dosť často ako dvojica. A chceme tak aj ostať. Nápad to bol môj a ako k tomu prišlo??? Pár krát sme si zahrali spolu doma a vtedy sa mi v hlave zrodila táto myšlienka, že čo tak predstavovať sa ľuďom ako djská dvojica. Hrávame niekedy aj sami, ale lepšie sa mi hrá, keď sme za mix pultmi obaja.


Panky: Neviem ako presne k tomu prišlo a koho to bol nápad,ale s touto myšlienkou sme sa pohrávali ešte dlho pred jej realizáciou. Nejedná sa o klasické hranie za jedným mixpultom, ale hráme každý cez svoj mixpult a svoje zdroje hudby (playere,gramce). Vyhovuje nám to,lebo predchádzame aj prípadnemu "nudeniu"a ešte sa aj vzájomne dopĺňame, lebo obaja máme rozdielne tracky a vzájomne sa dopĺňame a potom náš set vyzerá celkom zaujímavo.


5. Na Nucleone 5 sa predstavíte v troška nevídanej podobe hlavne pre Paga... Na záver všetkých dorazíte špeciálnym hardtechno setom vo Vašom spoločnom podaní... Prečo ste sa rozhodli práve pre hardtechno?


Pago: Tak musím povedať, že toto nebol môj nápad a priznám sa, že s týmto prišiel Panky. Ale ja veľmi rád prijmem zmenu a toto bude zmena taká, ktorá možno zmení veľa vecí. Pripravujeme si špeciálny hard techno set a dúfame, že ľudia ocenia túto maximálnu zmenu.


Panky: Na nukleonoch posledný čas prischol mne, vždy som hral rýchlo a ľudia si na to zvykli. Na tomto Nukleone si však zahráme spolu s Pagom a všetci sa môžu tešiť na tvrdé a rýchle beaty. Bude to riadna rozbíjačka na záver:)

p


6. Na ktorej z parties v roku 2008 sa Vám hralo najlepšie a na ktorej ste sa najlepšie zabavili? Pago, ty si aj promotérom viacerých akcii ako je Nucleon, Trancemassive, ale dokonca aj open Air festival Airport... Ktorý zo svojich eventov v roku 2008 považuješ za najúspešnejší, teda ten, na ktorý si najviac pyšný? A môžeš nám prezradiť, či sa dočkáme pokračovania Airport festivalu aj v roku 2009?


Pago: Ja osobne som najviac pyšný na festival AIRPORT. Nie z toho dôvodu, že bol veľký a že to bol open air, ale z toho dôvodu, lebo bol dobre zorganizovaný nato, že som takto veľký event ešte nikdy nerobil. Jasné, nehovorím, že bol bez chyby, ale to, že to bolo po prvýkrát, to bolo veľmi dobré. A na akej akcii sa mi hralo veľmi dobre? Bol to jednoznačne techno trip. A kde sme boli aj s Pankym to vyhráva asi ILM party v BB. A či bude pokračovanie AIRPORT festivalu alebo nie sa dozviete... Nechcem dávať von klamlivé informácie...

Panky: Podla mňa tam, kde sa dobre hrá, tak sa tam aj super zabáva. Hlavne s Pagom je srandy až až :)), takže ILM stála za to, ale verím tomu, že tento Nukleon bude ešte lepší.


7. Klasická otázka pre toto obdobie: Čo pre Vás znamenal rok 2008 v osobnom živote a čo v djingu? A čo Vaše novoročné predsavzatia?


Pago: Tento rok mi priniesol veľa. Veľmi veľa skúseností z organizovania akcií a podobne. V osobnom živote priateľku, ktorú mám veľmi rád a to je aj všetko. Novoročné predsavzatia si dávam, ale nikdy ich nedodržím... Ale chcel by som prestať fajčiť. Ale nie hneď v prvýdeň, ale až po chatovačkách. :))


Panky: U mňa moc nového nie je  skoro všetko po starom.A predsavzatia si radšej nedávam, lebo ich aj tak nedodržím :)

p

.
8. V piatok 12.12.2008 sa uskutoční Vami organizovaná a pre mnohých ľudí očakávaná Nucleon 5 party v Oceán klube v Leopoldove. Čo by ste odkázali ľudom, ktorí sa ešte nerozhodli, či majú na túto akciu ísť?


Pago: Odkázal by som len toľko, že tento NUCLEON nebude len o tom, čo bol doteraz. Bude tam veľa vecí naviac. A to napríklad výzdoba stageu a celej vnútornej miestnosti, skvelá laserová show v podaní firmy KING (chalani prinesú jeden 5 W laser a druhý 3W) a hlavne skvelý line up. Ja osobne si myslím, že sa tam za vstupné 100sk - čo je 3,319 eura oplatí ísť. A môžem povedať, že sa na Vás veľmi tešíme!


Panky: Skoro všetko tu Pago napísal, takže rozpisovať to tu zase nebudem. Už len teda dodať, že vidíme sa na Nukleone.


Interview by Tanya

n

Zdieľať na: 
Publikované: 4. decembra 2008 v 21:57 – videné: 1690x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,