Košice sa vrátia do 90-tych rokov s DJ-om Bobom, či Rayom a Anitou z 2 Unlimited - Back to the 90´s vol.2 Steel Arena Košice 28.9.2012 ! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Košice sa vrátia do 90-tych rokov s DJ-om Bobom, či Rayom a Anitou z 2 Unlimited - Back to the 90´s vol.2 Steel Arena Košice 28.9.2012 !

Ilustrační obrázek

Eurodance, ktorý v 90-tych rokoch minulého storočia valcoval svetové hitparády a diskotéky, prichádza so svojimi elitnými reprezentantmi na Slovensko. Mená ako DJ Bobo, duo Ray a Anita z legendárnej formácie 2 Unlimited, Turbo B zo Snap!, Brazílčanka Olga známa z projektu Corona a raper Ice MC ponúknu v 28. septembra 2012 v košickej STEEL Arene dokonalú šou vykladanú zo svojich najväčších hitov.

V agentúre Celebration prišli s myšlienkou organizovať tanečné party pod názvom Back to the 90´s pred dvoma rokmi. Pilotný projekt uviedli na scénu v novembri 2011 v Bratislave a Košiciach, kde vystúpili Anita a Ray, Snap!, Culture Beat, Technotronic a Captain Hollywood Projekt. Keďže fanúšikovia tanečnej scény 90-tych rokov reagovali mimoriadne pozitívne, v septembri ich čaká druhé pokračovanie. „Pred dvoma rokmi sme si na základe našich skúseností a postrehov povedali, že ľudia si radi zaspomínajú na staré dobré časy 90-tych rokov, preto sme pre nich minulý rok prvýkrát pripravili Back to the 90´s vol.1. Sme radi, že sa nám podarilo osloviť širokú cieľovú skupinu od 25 do 45 rokov a vychádzajúc z toho, že sa výborne bavili, pokračujeme v septembri ďalšou party," uviedol Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

STEEL Aréna sa teda môže tešiť na fiestu s celebritami, ktoré aj po dvoch desaťročiach od nástupu na scénu stále partia k svetovej koncertnej špičke. Pripomenieme, že rekordom DJ-a Boba na koncerte je 400 tis. fanúšikov. Ray a Anita získali pre zmenu zlaté a platinové platne v 24 krajinách sveta. Svoj talent však mnohí potvrdili aj mimo hudobnej brandže, keď napr. Ice MC, ako interpret soundtracku k filmu Trainspotting "Think About The Way" a megahitu „It´s rainny day", je dnes uznávaným maliarom. „Pri výbere interpretov sme sa nechali motivovať fanúšikmi, medzi ktorými sme si urobili prieskum. Nakoniec nám vyšla zostava, ktorej headlinerom bude DJ Bobo, preto sme si istí, že ľudia sa majú na čo tešiť," zdôraznil Ľ. Virág.

Okrem absolútnych hitov pripravujú organizátori aj veľkolepú technickú podporu doplnenú o svetelné efekty vo farbách 90-tych rokov s vizualizáciou na ledkových stenách. „Môžem prezradiť, že oproti minulému roku budeme v hale o dve hodiny dlhšie. Začíname o ôsmej večer a končiť budeme o druhej nad ránom," dodal Ľ. Virág.

Viac informácií získate na stránke www.celebration.sk. Lístky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

Back to The 90

 

Back to the 90´s vol.2
Steel Arena Košice
28.9.2012

Spoločne dobýjali hitparády na celom svete. Naplno si užili éru populárneho komerčného štýlu 90-tych rokov eurodancu. Dnes sú to umelci po štyridsiatke, ich spevácko tanečné show pripomínajú staré zlaté časy. Po mega úspechu z novembra 2011 vás pozývame na druhé pokračovanie Back to the 90´s vol. 2 do košickej Steel Arény. Návrat do atmosféry skvelej tanečnej hudby tentokrát s dj Bobom, najúspešnejším eurodance duom minulého storočia Ray-om a Anitou ,Turbo -B zo Snap!, brazílčankou Oľgou z formácie Corona a hip hoperom Ice Mc.


DJ Bobo

rodák zo Švajčiarska, spevák, tanečník, choreograf a producent. Chlapík zo Švajčiarska sa v máji 1995 stal najpredávanejším umelcom roka". Hity ako "There Is A Party", "Love Is Around" či najobľúbenejší spevákov song " Let The Dream Come True" si teenageri po celom svete nahrávali na pásky. Veľký úspech zožal aj letný hit z roku 2003 "Chihuahua" ako promo song pre značku nealko nápojov. V roku 2007 reprezentoval Švajčiarsko na prestížnej medzinárodnej súťaži Eurovision Song Contest s "Vampires Are Alive". V súčasnosti spevák a jeho crew vystupuje s novou show DJ Bobo Dancing - po celom Nemecku, Chille, Maďarsku.

2 Unlimited - Ray & Anita

Anita a Ray z Holandska, najúspešnejšie spevácke duo 90-tych rokov 2 Unlimited. Skupina vydala viac ako 16 megahitov a predala viac ako 20 miliónov nahrávok. "No Limit", "Get Ready for This" "Jump for Joy" alebo novší hit "In da name of love" patria medzi klasické tanečné vychytávky. Za nečakaným koncom kariéry bolo predovšetkým rozdielne hudobné smerovanie oboch protagonistov formácie. Raya začala lákať dj-ská kariéra, Anita chcela pokračovať naďalej ako vokalistka a pomáhať začínajúcim spevákom.
Pre potešenie fanúšikov - v júli tohto roka Ray & Anita dali opäť dokopy 2 Unlimited.

Turbo B

Svet ho pozná ako famózneho rapera z kultovej formácie Snap! či Centory. Snap! sa dlhodobo držali na čele hudobných európskych hitparád. V roku 1992 patrili v UK k najpredávanejším eurodance interpretom, megahit "Rhythm Is A Dancer" patrí medzi tanečnú lahôdku . Aj napriek skvelo rozbehnutej kariére sa Turbo B rozhodol Snap! opustiť. V rokoch 1994 - 1997 sa stal frontmanom skupiny Centory, známy hit "Girl You Know It´s a True", to bola vychytávka leta 1996. V súčastnosti sa Turbo B takisto zúčastňuje festivalov pre prívržencov komerčnej hudby 90-rokov a žije na Floride.

Corona

Talianske skupina Corona dosiahla svetový úspech s hitom "The Rhythm of the Night", tento song sa stal "najmilovanejším" na celom svete. Špeciálnu Platinovú cenu získala Corona v Izreali. Speváčka Olga pochádza z muzikantskej rodiny. V rodnom Riu de Janeiro pracovala chvíľu v banke, neskôr cestovala po celom svete a zakotvila v Taliansku, kde ju v Ríme objavil producent Francesco Bontempi.
V roku 2007 sa speváčka Olga rozhodla ísť vlastnou cestou, v Amerike si založila vlastnú skupinu Corona X, vydala album Y Generation.

ICE Mc

potomok jamajských prisťahovalcov. Breakdancer sa uplatnil vo svete hudby po stretnutí s talianským prodecentom Robyxom. S hitom "Easy" obsadili TOP 5 v Európe. Posilnený nastupujúcou slávou sa z nenápadného chlapčeka stáva chlap s jamajským lookom. Hit "Think About The Way" z roku 1994 niesol aj prívlastok briliantový, len vo Francúzsku sa predalo 125 tisíc kusov nahrávok. Song s hlbokou významovou myšlienkou je soudntrackom filmu Trainspotting. Mc patrí aj medzi uznávaného maliara.

Back to The 90 vol.2

Zdieľať na: 
Publikované: 13. septembra 2012 v 21:31 – videné: 1914x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,