INSOMNIA 28.8.2009 - ANGELO MIKE – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

INSOMNIA 28.8.2009 - ANGELO MIKE

Ilustrační obrázek

Ozajstným profesionálom trvá roky, kým si vybudujú meno, pretože aj najväčší z úspechov je dôvodom ďalej sa rozvíjať a rast. Angelo Mike je presne takýto profesionál. Myšlienka oddýchnuť si po svojich úspechoch ho ani len nenapadla. Byť profesionálom v každom slova zmysle, sám ako DJ a producent je len polovica z toho, čo je potrebne. Zvyšok je talent , ktorý láka davy, aby nasledovali svojho milovaného umelca.

 

Matka, manželka a milenka
hovoríme o hudbe a práve láska k hudbe zmenila Jareka Czechowskeho na Angela Mikea a do dnešného dňa posilňuje jeho fenomenálnosť. Je jednoduché vychutnávať si úspech, stať sa pôžitkárom a zabudnúť na tie najdôležitejšie princípy. „Hudba je dôvodom toho, že naďalej rozdávam radosť z práce. Neustále mi pripomína, prečo som si zvolil predovšetkým túto cestu," hovorí A.M. Čo znamenal jeho výber? Niekoľko rokov trvalo, kým sa dostal za mixpult, aby mohol dať davu kus seba, a ľudia tak mohli byť vtiahnutí do príbehu, ktorý rozpráva. Počas jeho vystúpení neexistuje rozdiel medzi umelcom a fanúšikmi. Ide o jeden perfektne harmonizujúci celok podporovaný úžasnou rozmanitosťou elektronickej hudby, ktorá robí každú hodinu a každú minútu noci nezabudnuteľným zážitkom.

1

Z južného Poľska...
Všetko sa začalo v jeho meste Nowy Sacz, kde Jarek organizoval svoje prvé party. Keby sa dal úspech ľahko spočítať, mohol by byť prirovnaný k počtu ľudí, ktorí sa zúčastnili jeho akcií - tucet alebo tak nejako v jeho začiatkoch, tisíce na podujatiach ako poľské vydanie „ Sensation White." Aby bol taký úspech vôbec možný, muselo sa udiať zároveň veľa iných vecí. Jeden z najdôležitejších krokov bol odchod do Varšavy, kde oslavoval titul najlepší poľský DJ, ktorý získal v čitateľskej ankete časopisu „Laif". Tento titul vyhral štyrikrát za sebou. Treba však jasne zdôrazniť to, že každý a jeden hlas získal hraním po celom Poľsku s významnými menami medzinárodnej elektronickej scény. V tom čase bolo ťažké predstaviť si nejakú veľkú akciu bez neho. Dnes mu jeho postavenie na vrchole scény umožňuje starostlivo si vybrať miesta, kde bude hrať. Uprednostňuje tie, na ktorých mu hudobný profil a technické vybavenie umožňujú ukázať svoje umenie v celej jeho celistvosti.

...do Chicaga
Poľskí DJi nechodia často hrávať do zahraničia. Toto samozrejme neplatí pre uznávaných producentov, pretože sú vysoko hodnoteným tovarom vo všetkých kútoch sveta. Jarek stále pracuje na svojom úspechu, svoj čestný podiel bohatých skúseností však už získal cestovaním do iných krajín. Bol jediným poliakom, ktorý vystupoval na Mayday v Dortmunde. Hral na Creamfields v Prahe a nemeckých festivaloch ako napríklad Soundtropolis, Nature One, House of Summer a Love Parade. Na viacnásobných vystúpeniach v Londýne, Dubline, Nemecku, na Malte alebo v Českej republike si získal fanúšikov aj ďaleko za hranicami Poľska. Taktiež spomenieme USA, kde Jarek roztancoval tanečný parket chicagskeho klubu Vision a veľkého kongresového divadla.

Ďalší krok
Organizovanie už spomenutého poľského vydania svetovej najveľkolepejšej tanečnej party Sensation White je taktiež dôležitým krokom v Jarekovom živote. Namiesto toho, aby sa pasívne prizeral chybám a nedostatkom, ktoré tak dôkladne znepríjemňujú klubový život Poľska, rozhodol sa vziať veci do vlastných rúk. Takto vznikli agentury Sentence - zameraná na profesionálne vedenie a propagáciu talentovaných umelcov a Essence Music - organizovanie veľkých tanečných akcií v Poznani a Wroclawi. Podarilo sa mu pozvať veľké mena ako Armin van Buuren, Ferry Corsten, ATB, Above & Beyond a Tiësto (dvakrat!). Okrem toho, sa uskutočnilo aj druhé vydanie poľskej Sensation White, čo je najlepším dôkazom toho, že najväčší promotéri planéty veria agentúre.

„Každý jeden úspech otvára dvere ďalšiemu. Nemôžem a nechcem prestať. Pracujem s ľuďmi, ktorých si hlboko vážim. Pracujem pre ľudí, ktorí ma nútia existovať."

ANGELO MIKE - ESSENTIALS
DJ

Best Polish DJ 2002, 2003, 2004, 2005
Hral: Sensation White, Mayday,
Nature One, Creamfields,Love Parade,
Lovebase, Planetlove, Soundtropolis,
PVD's In Between Tour, Tiesto EOL Tour,
Machac Fest, Marco V's Combination Tour,
Tiesto CEE Tour, Luxor Grounds

PROMOTÉR
Sensation White 07, Tiesto EOL Tour,
RTX with Armin Van Buuren, Dancetination,
Sensation White 06, Summercity,
Sound Empire with Armin Van Buuren,
RTX 06,Tiesto CEE Tour 05,Ozon Open Air,
Sentence Progressive Nights, Technology

PRODUCENT
Angelo Mike: Road To Agra (sentence rec.)
Jarek Czechowski: Transport (sentence rec.)
Dom Mody: Saphire/Rubin (sentence rec.)
Muchy: Dzien (Angelo Mike Rockin' Remix)
Angelo Mike vs. Thorn: Mango
(Ozon Open Air Fest 2005 Compilation)
Angelo Mike vs. Thorn: Abyss (unreleased)
Angelo Mike vs. Thorn: Second (unreleased)
Angelo Mike vs. Thorn: First
(Mayday 2004 Compilation / low spirit rec.)

CD COMPILÁCIE:
Angelo Mike: Poland Calling 2xCD
(sentence rec./sony bmg)
Angelo Mike: Sentence Exlusive 2 (2007)
Angelo Mike: Sentence Exlusive 1 (2007)
Angelo Mike: Colours (2005)
Angelo Mike: Ozone Open Air Fest (2005)
Angelo Mike: Creamfields 2004 (2004)
Angelo Mike: Technology (2003)

2

 

Zdieľať na: 
Publikované: 24. augusta 2009 v 00:00 – zdroj: chilloutdjs – videné: 1537x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,