IMT Smile láme rekordy! Návštevnosť Amfiteáter Tour 2018 prekonala IMT Smile hiSTORY! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

IMT Smile láme rekordy! Návštevnosť Amfiteáter Tour 2018 prekonala IMT Smile hiSTORY!

Ilustrační obrázek

Sobotný koncert IMT Smile v nitrianskom amfiteátri uzavrel päticu mega úspešných koncertov v rámci IMT Smile Amfiteáter Tour 2018. Dokonca sa im podarilo pokoriť hranicu tridsiatich tisícok z projektu IMT Smile hiSTORY. Koncerty na najväčších slovenských amfiteátroch si spolu pozrelo až 31 tisíc divákov.

imt

IMT Smile Amfiteáter Tour 2018, odštartovalo koncertom v Prešove v polovici júna a skončilo počas minulého víkendu v Nitre. Dejiskom piatich koncertných vystúpení pod holým nebom boli najväčšie slovenské amfiteátre: v Prešove, Martine, Banskej Bystrici, vo Východnej a Nitre. IMT Smile si pre návštevníkov pripravili veľkolepú koncertnú šou, na ktorej im zaspievali svoje najväčšie hity. Tak, ako to pri IMT Smile býva zvykom, pozvali si aj rôznych zaujímavých hostí. Každý koncert otvárala prešovská kapela ElevenHill. Druhé vystúpenie spravidla patrilo talentovaným hudobníkom z Ľudovej hudby Hornád a rusínskemu folklórnemu spevákovi Štefanovi Štecovi. Každý z koncertov bol svojím spôsobom výnimočný, lebo bol obohatený o vystúpenie tajného hosťa.

imt

Na prvom koncerte v Prešove ním bol Adam Ďurica, ktorý v piesni Nepoznám sprevádzal Ivana Táslera na basovej gitare a následne si zaspievali jednu z Adamových najznámejších pesničiek Neľutujem. V Martine to zase poriadne odpálil Marián Čekovský, ktorého diváci privítali obrovským potleskom. V Banskej Bystrici si Ivan zaspomínal na staré dobré časy s Dodom Kuriľákom. Vo Východnej sa na jednom veľkom pódiu stretli IMT Smile a Kandráčovci a spoločne rozprúdili hotové hudobné peklo. V Nitre okrem Ondreja Kandráča vystúpil aj Tomáš Maštalír, ktorý bol so svojím gitarovým vystúpením, bezpochyby, prekvapením večera.

imt

Najväčšie ovácie si, pochopiteľne, vyslúžili IMT Smile, ktorí svojím výnimočným hudobným prejavom a neskutočnou energiou rozprúdili nespútanú zábavu. Súčasnej zostave to na pódiu neskutočne pristane. Kvalitná predkoncertná príprava a tá správna chémia medzi členmi kapely dodali ich vystúpeniam ten správny šmrnc. Každý jeden koncert, každú jednu skladbu si neskutočne užívali. Rovnako tomu bolo aj medzi obecenstvom. Všetci sa kývali v rytme, tancovali, spievali a zabávali sa. „Smajláci" nevynechali ani obľúbené hity ako Ľudia nie sú zlí, Opri sa o mňa, Veselá pesnička, Cesty II. triedy, Milostná symfónia, Bozk, alebo aj pieseň Hej, sokoly!. Nechýbala ani ich najnovšia pesnička Budeme to stále my, ktorej sa darí nie len v rádiách, ale aj na sociálnych sieťach.

O mimoriadnom úspechu IMT Smile Amfiteáter Tour 2018 hovorí najmä obrovská účasť na všetkých koncertoch. Okrem tisícok návštevníkov v každom meste sa na nich prišlo pozrieť aj veľké množstvo známych osobností aj mimo hudobného sveta. Dva koncerty poctil svojou návštevou dokonca aj velikán slovenskej hudobnej scény Richard Müller, ktorého v Nitre pri piesni Nahý II Ivan Tásler poriadne vyobjímal a poďakoval mu za jeho prínos do slovenskej hudobnej tvorby. Bol to skutočne dojímavý zážitok, ktorý si vyslúžil burácajúci potlesk.

IMT Smile nie nadarmo sľubovali, že ich Amfiteáter Tour bude hudobnou udalosťou roka. Koncertné vystúpenie pod holým nebom, teplý letný večer pri západe slnka, skvelá zábava, festivalová atmosféra a do toho obľúbená muzika. Tí, ktorí sa prišli pozrieť aspoň jeden z koncertov, určite potvrdia, že bol pre nich obrovským zážitkom. Ešte toto leto sa môžete tešiť na vydanie albumu IMT Smile a Kandráčovci - Východná. Záznam z koncertu vo Východnej v obrazovej podobe, realizovala aj Televízia JOJ a plánujú ho odvysielať ešte v tomto roku. Vďaka nim tak budete môcť zažiť túto neopísateľnú atmosféru znovu.

Web:
http://imtsmile.com/

Facebook:
https://www.facebook.com/imtsmileofficial/

Twitter:
https://twitter.com/imtsmile

Instagram:
https://instagram.com/imtsmile/

Fotky z koncertov:
http://www.uschovna.cz/zasilka/BJ7MZPYCMCX92IFH-SU4/

Zdieľať na: 
Publikované: 28. júla 2018 v 11:50 – videné: 696x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,