ILM párty presents - Eddie Sender = Klenot Slovenska – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ILM párty presents - Eddie Sender = Klenot Slovenska

Ilustrační obrázek

19. apríl sa nám nezadržateľne blíži a s ním aj vystúpenie mena svetového formátu, mena, ktoré je supportované velikánmi djingu... Tento pán s nadprirodzenými schopnosťami vystúpi v už spomínaný dátum v Clube Arcade - Banská Bystrica, a pre tých, ktorým toto meno stále nič nehovorí, prinášame fakty o tom, akú váhu zohráva pri pohľade na dnešnú clubovú scénu.

 

Eddie Sender, vlastným menom Eduard Palkovský, uzrel prvý krát svetlo sveta v mestečku Senica presne v roku 1985. Za priority svojej produkcie pokladá elektronické štýly typu euforického trance s prvkami progressive-u.

Svet hudby začal dobíjať remixom skladby Pilgrim (2006), ktorú odohral v jednej z najpopulárnejších rádio show vôbec, najlepší dj sveta za rok 2007, Armin van Buuren.

music

Tento zlom v jeho kariére naštartoval veľký spád udalostí, pod ktoré sa v roku 2006 až 2007 podpísalo hneď niekoľko zmlúv s anglickými a holandskými labelmi napr.: Monster Tunes, Bonzai-Banshee, AVA, Alter Ego, Deepblue, Real Music, Wildchild (sublabel Baroquerecords), KYR recordings, Totaldigital (sublabel Bonzai music), Mainframe (sublabel Bonzai music), Inspired, Auroradigital, Diverted, Reasonate, Moonrising, Wellmixed a v neposlednom rade aj skladba Energy Sublimation, ktorú vydal spolu s Kamilom Polnerom na jednom z najrenomovanejších labelov Armada music (A State Of Trance). Ďalej nasledovala digitálna forma tracku Elementate, ktorý vydalo Totaldigital. No nesmieme zabudnúť na track Aum Gasana Baroque Records (Wildchild Records), ktorý si našiel srdcia mnohých Djs, ako Above & Beyond či Tiesto, ale hlavne srdcia slovenských, či českých clubberov aj vďaka uvedeniu tracku na kompiláciu BeeFree 2006.

Úspešným releasom bol One Day In Moscow (KYR Recordings), ktorý opäť zahral top dj sveta - Armin van Buuren v relácií A State Of Trance a to hneď 2 krát! Tento track sa umiestnil na popredných priečkach v trance charts rôznych rádií napr. Veľká Británia, Holandsko, Poľsko, či Česká republika. Ďalším z rady úspechov bolo dvojnásobné odohranie skladby Lenin v relácii Trance Around The World v podaní Above & Beyond, ktorá vyšla pod labelom Moonrising roku 2007 a posledným z úspešných releasov, ktoré len uzrú onu hudobnú scénu bude Tiestom masívne supportovaný remix tracku Komarna, ktorá vyjde na Alter Ego o niekoľko týždňov.

Prikladáme live záznam z Elements of life veľkolepej show v holandskom Amsterdame (22.2.2008) Tiesto s touto skladbou doslova „zabil" dav.


Posledným veľmi úspešným trackom je Maya, ktorá si získala veľký ohlas vo svete a vychádza v týchto dňoch na všetkých elektronických hudobných portáloch po celom svete pod krídlami Bonzai-Banshee Worx. Podporil ju Armin Van Buuren v ASOT a tak isto aj Marcus Schossow, Daniel Kandi a veľa ďalších svetoznámych djs.
Počet vydaných skladieb je 25!!! A ďalších 11 spatrí svetlo sveta tento rok, teda 2008!
V súčasnosti sa Eddie venuje svoje pravidelnej relácií Transender, ktorá sa vysiela vždy každú štvrtú nedeľu na uznávaných rádiách ako Afterhours.fm, Danceradio.gr, anglické 1mix.co.uk & Liquid.fm, ale aj české Funone.cz, či ruské Puresound.fm.

music

Tieto duchaplné vety svedčia o tom, že Eddie je to naj, čo slovenské matky porodili, nie len kvôli úspechom, ktoré sa mu podarilo dosiahnuť v rekordne krátkom čase, ale aj za to, že mu patrí obrovská vďaka pre prínos slovenskému clubbingu a tvorbe vynikajúceho mena vo svete Top smotánky ovládajúcej celý hudobný svet!

Krátky príbeh o krátkej minulosti Eddieho Sendera, názory na súčasnosť a budúcnosť, to všetko nám Eddie predstaví v nasledujúcom interview :

Ahoj Eddie. O tvojich úspechoch sme sa zmienili už vyššie, ale čo súčasnosť a budúcnosť? Prezraď nám nejaké plány do budúcna, čo môžeme očakávať od teba v najbližšej dobe?

Tak ja si myslím, že tieto slová, čo tu padli si určite nezaslúžim, ale nemôžem nikomu vyvrátiť jeho názor, môžem len poďakovať. Čo sa týka súčasnosti, tak v poslednej dobe skutočne vychádza strašne veľa vecí z môjho štúdia v rôznych vydavateľstvách, až to nestačím sledovať. Aj track Afterbirth, ktorý sa tu zabudol spomenúť bol jedným z nich, no chcel som ho venovať naším cluberom a ľuďom, čo majú radi takúto hudbu. Po dlhých rozmluvách s vydavateľom sme sa nakoniec dohodli, že sa to môže oficiálne uskutočniť a tak sa aj stalo. V týchto dňoch aj výchádza singel Maya, na ktorý sa čakalo snáď celú večnosť. Dostal som za tú dobu x desiatok mailov s otázkami, kedy vyjde, kedy konečne atď, no stále sa to odkladalo. 1.4.2008 bol ten dátum, kedy konečne A čo sa týka budúcnosti? Podarilo sa mi podpísať dosť veľa trackov u top labelov ako je napríklad AVA alebo High Contrast, to ale nechcem ešte rozvádzať, každopádne bude to myslím si príjemné prekvapenie.

music

Hovorí sa, že nie je veľmi správne ani racionálne uspokojiť sa s úspechmi, ale práve naopak, zveľaďovať a pracovať na sebe čo najviac. Myslím si, že v tvojom prípade to platí stonásobne. Takže nám prezraď jeden z tvojich nesplnených snov? :)

Sa mi páči, že si to tak povedal. Úplne súhlasím! Človek by nemal byť nikdy 100% spokojný, nikdy by sa nemal zastaviť! Tohto kréda sa držím aj ja. Síce, čo to za sebou mám, ale je to stále veľké N.I.Č, stále je treba dávať do hudby kus svojho ja, svoje zážitky, túžby, sklamania a robiť to všetko s láskou. Mojím snom je vyzdvihnúť Slovensko natoľko, aby sa o nás v tanečnej hudbe vedelo. Aby si nás stále niekto neplietol s poliakmi, rusmi a podobne. To ma celkom trápi a znepokojuje. Stále si hovorím, keď to dokážu holanďania a angličania, prečo by sme to nemohli dokázať aj my? Ľudia, s ktorými sme na jednej lodi, čo je Robert Burian, či Milan Lieskovský alebo taký Kamil Polner, či Tomáš Haverlík, takýto tým ľudí dokáže našu malú krajinu zviditeľniť aj vonku. Keď sa ohliadnem pár rokov dozadu, ani sa o nás poriadne nevedelo, teraz sa už vie, takže čiastočne je môj sen splnený a robím všetko preto a vynakladám celé svoje úsilie, aby som reprezentoval Slovensko vonku s dobrou povesťou

K ktorej skladbe máš najbližší vzťah a považuješ ju za to svoju top.

Je to asi skladba Maya. Jednoduchá, výstižná a emotívna, preto ju mám rád

A čo tvôj osobný život? Máš čas vôbec sa niekedy najesť a vydýchnuť si?:)

Hehe, tak najesť sa mám času dosť, ale vysoká škola mi trocha hatí plány, ale dá sa to zvládať, takže si nebudem sťažovať. A čo sa oddychu týka, tak každú stredu a piatok mám pauzu, nič neriešim, nič nerobím, len relaxujem, rátam ale aj večery

Čo chystáš do Banskej Bystrice? Dočkáme sa aj niečoho špeciálneho?

Tak ako mám vo zvyku keď vystupujem niekde na Slovensku, tak ako napríklad na poslednej Addictive party v Leviciach, som spravil bootleg na Last Christmas. Pripravím niečo podobné a aktuálne aj do Banskej Bystrice Určite to zase bude funny;-)

Na záver, čo by si odkázal bystrickému publiku?

Veľmi sa na vás všetkých teším, ešte som v Banskej Bystrici nehral, takže nemôžem sa dočkať! Očakávam silný zážitok, silnú zábavu a skvelú náladu!:) Poprajme si a zaželajme pekný hudobný zážitok!

music

I love music party edition III.

Place: Club Arcade Banská Bystrica (pri kine Urpín)
Date: 19. apríl (sobota) o 21:00 hod
Entry: 100 Sk

Line Up:

Eddie Sender /Monster Tunes/

Pizz@dox /www.trancemusic.sk/
Tom Haley /www.ilovemusic.sk/
Senor Kuros /www.ilovemusic.sk/
Paulo Mewini /www.ilovemusic.sk/
Csinti - special guest HU

music


Zdieľať na: 
Publikované: 6. apríla 2008 v 12:47 – zdroj: www.ilovemusic.sk – videné: 2060x – komentárov: 6 – Trvalý odkaz

Súvisiace

Články

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

cimbo

cimbo 8. 4. 2008 v 07:09
Aj ja uz velmi tesim s EDDIEM je vzdy sranda ze Tomekk?

Tom Haley

Tom Haley 8. 4. 2008 v 18:47
pridaj

Senor Kuros

Senor Kuros 6. 4. 2008 v 20:52
rovnako som zvedavy ako vy vsetci co nam tento pan predvedie..tesim tesim

Dj Hadzi

Dj Hadzi 6. 4. 2008 v 19:39
!!! _ BUDE NAKLAD !!!

COsMiC-Ray

COsMiC-Ray 6. 4. 2008 v 17:56
Eddie to umíí

Tom Haley

Tom Haley 6. 4. 2008 v 16:59
tak na tohto pána sa straaaašne teším


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,