I LOVE MUSIC predstavuje DJane Kitty, Ewo, Lamone Gate – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

I LOVE MUSIC predstavuje DJane Kitty, Ewo, Lamone Gate

Ilustrační obrázek


Na oboznámenie sa so širokou verejnosťou nám ostali na zozname nevyplnených úloh už len tri mená. Mená, ktoré si svoju účasť na party vybojovali v demokratickom hlasovaní v konkurencii 22 vyrovnaných DJs. O to viac si ceníme, že práve táto trojka sa predstaví najbližšiu sobotu v banskobystrickom klube Arcade a obohatí tak kolekciu DJs párty I Love Music.

 

DJane Kitty

je ďalším talentovaným prírastkom do stále rozrastajúcej sa partie Sloveniek, ktoré to za pultom naozaj vedia. Jej cesta za hudbou bola naozaj veľmi dlhá a to doslova, pretože táto dáma, pôvodom z malej dedinky na východe Slovenska, precestovala celú republiku až do Bratislavy, kde v súčasnosti žije a pracuje, aby sa mohla naplno venovať svojej záľube. DJingu sa venuje už druhý rok, pričom prešla od mixovania na PC až k CD prehrávačom z ktorých hráva dodnes. Jej začiatky sa spájajú s rýchlym a dynamickým technom, ktoré neskôr strieda s melodickejším trance-om. Neskôr mala možnosť niekoľko mesiacov navštevovať undergroundové Londýnske kluby, kde objavuje čaro progressive a minimalu. Výsledný sound je preto vysoko počúvateľnou zmesou, v ktorej si každý nájde to svoje. Jej sety sa často začínajú pomalšími, čistými tónmi a nezriedka končia upliftom. V ostatnom čase hrala na menších súkromných parties, na mini elektronickej klubovke White Island v Bratislave, kde sa predstavila v čisto progressive sete a tiez na akcii Equinox vol.3 v Clubbing Complexe Nové Zámky.

www.myspace.com/missdjanekitty, www.idj.cz/kitty

Obľúbení producenti: Mat Zo, Arnej, Joris Voorn, Markus Schossov, Ali Vilson, Ashley Wallbridge, Myon & Shane54, Marcus Schulz, Duderstadt, Pryda, Jerome Isma-Ae, Menno De Jong, Misja Helsloot, Armin Van Buuren, Giuseppe Ottaviani, Aly & Fila, Kamil Polner, Nifra, Jozef Mihalik...

1. Ako si zobrala fakt, že ty si práve tá vyvolená, ktorá sa predstaví na party talentov BB?

Samozrejme veľmi kladne ale takisto aj ako výzvu. Je jedna vec strhnúť ľudí na svoju stranu v internetovom hlasovaní a úplne iná dokázať to aby sa ľudia počas party na tvoj set bavili.

2. Na čo sa môžu ľudia v tvojom podaní tešiť? Čím ich chceš zaujať a strhnúť na svoju stranu?
Dúfam že na dobrú hudbu v prvom rade. Záleží od momentálnej atmosféry a nálady či sa môj set bude uberať viac upliftovo alebo progresívne.

3. Tvoje plány do budúcna? Vízie, predstavy, sny?

Sny sú podľa mňa hlavne na to aby sa plnili, nie na to aby sa len snívali. Sú veci ktoré neovplyvníš, ale naopak u niektorých sa o to môžeš aspoň pokúsiť. Najväčším snom u mňa už veľmi dlho je venovať sa ešte viac tomu čo milujem a to je hudba:)

k

Ewo

Ewo vlastným menom Filip Riška pochádza zo Záhoria z mestečka Kúty. Úplné začiatky sa pohybujú okolo roku 2004,ked sa mu dostáva do rúk prvé CD z elektronickou hudbou.
Už vtedy mal jasno aký štýl ho bude zaujímať. Stále hľadal nové veci, spoznával DJov a ich skladby. Ale o rok ho začal fascinovať DJing a hudobný štýl Trance. Začiatky boli ako vždy velmi ťažké.Presadiť sa bolo skoro nemožné. Ale postupom času si poriadil prvérehrávače, začal trénovať aučiť sa techniku mixovania. Stále nadobúdal jasnejší prehľad v hudobných štýloch a pod. V roku 2006 hral prvú vlastnú Party. Už to bol preňho veľký úspech. Onedlho sa dostavila ponuka predstaviť sa v miestom clube a odohrať krátky setík. Po tejto pozitívnej skúsenosti sa ešte viac začal venovať tomu čo chce. Byť Tranceový DJ.

 

V tomto Čase vzniklo jeho umelecké meno "Ewo". Skúseností a kontaktov pribúdalo a meno Ewo už skoro poznal každý v okolí. Jeho hudobný prehľad sa veľmi rýchlo rozvíjal, spolu s nahrávaním setov. Jeho štýl hrania bol rozmanitý, boli v ňom zahrnuté prvky trancu a techtrancu. Nastáva rok 2008,ked si zadovážil profesionálnu techniku, digitálny mixpult a Gramofóny. Spočiatku hrá len z Vynilov s kombináciou z CD Playerov. Vtedy sa stáva rezidentom clubu Morava v Brodskom a pôsobí na rôznych akciách. V súčasnosti hrá digitálnou formou "Final Scratch". Venuje sa vlastnej produkcii, nahrávaniu setov v rôznych electronických štýloch. Každý mesiac vysiela live Radio show na i-net rádiu Bassak, z názvom ETR "ewo trance r[ewo]lution". Je spoluorganizátorom známej House party - Sound Vission. Celý svoj voľný čas trávi v štúdiu a pracuje ako Producent.

Momentálne sa venuje štylom: Progressive,trance a techhouse.

Obľúbený Producenti : Sander van doorn, Deadmau5, Marcus Schulz, Lutzenkirchen

1. Ako si zobral fakt, že ty si práve ten vyvolený, ktorý sa predstaví na party talentov BB?

Určite som velmi rád že si možem zahrat v takom dobrom clube a s takými skvelými ludmi.
Ale že som dostal tu možnost,zariadili vela moji známi a kamoši svojímy hlasmi,ktorým
všetkým dakujem.Velmi si toho vážim.

2. Na čo sa môžu ľudia v tvojom podaní tešiť? Čím ich chceš zaujať a strhnúť na svoju stranu?

No moj štyl a celý priebeh hrania je celkom zvláštny - priam "futuristický".Kto ma už počul hrat, vie o čo sa jedná:D.Hudobný štyl je tažko zaraditelný,sú tam prvky trocha z Progressivu,Trancu a najma Tech-housu.Ludia sa možu tešit určite na velkú davku enegie a skvelej hudby. Samozrejme zahram niečo aj z vlastnej produkcie :)

3. Tvoje plány do budúcna? Vízie, predstavy, sny?

No to je pekná otazka:)) Asi každy dj má svoje sny do budúcna.Tak to je aj u mna.Plány sú u mna fakt velké a dufam, že sa mi aspon niečo z nich splní:)Ale rád by som sa do budúcnosti chcel venovat svojej produkcii už na profesionalnej urovni a obohatit svoje vystupenia Live actmi.

e

Lamone Gate

20-ročný chalan vlastným menom Marián, pochádza zo Zlatých Moraviec.
K elektronickej hudbe sa dostal v roku 2004. Vtedy ešte nemal vyhradený vlastný štýl hudby, keďže v jeho okolí ešte nebola rozšírená clubová scéna. Až keď sa raz dostal k setu Paul van Dyka zistil, čo je skryté v hudobnom štýle Trance. Tento štýl si ho úplne získal. Postupom času sa rozhodol, že nechce len hudbu počúvať ale aj mixovať. Prvé jeho začiatky mixovania boli pomocou PC programov, čo mu však nestačilo, preto sa rozhodol hrať na CD players. Neskôr prešiel z CD players na gramofóny. V súčasnosti mu gramofóny dávajú väčšiu dávku energie pri mixovaní.

Obľúbený DJs : Armin van Buuren, Paul van Dyk, Aly & Fila, John O'Callaghan, Tom Colontonio, John Askew

1. Ako si zobral fakt, že ty si práve ten vyvolený, ktorý sa predstaví na party talentov BB?

Samozrejme ma to potešilo, keď som bol zvolený pretože konkurencia bola silná a som veľmi rád, že sa môžem predstaviť na tejto party. Je to pre mňa záväzok, aby som sa zdokonaľoval a aby som nesklamal ľudí , ktorý sa prídu zabaviť.

 

2. Na čo sa môžu ľudia v tvojom podaní tešiť? Čím ich chceš zaujať a strhnúť na svoju stranu?

Určite sa môžu tešiť na môj set ktorý bude mixovaný s veľkou dávkou energie v štýle uplifting trance až tech - trance. Tracky budem mixovať tak aby sa ľudia zabavili počas celého setu aby ich neunavil a udržal čo v najväčšej eufórii : )

3. Tvoje plány do budúcna? Vízie, predstavy, sny?

Moje plány sú do budúcna určite veľké. Budem sa snažiť zdokonaľovať sa vo svojom mixovaní aby som získal viacej hraní aby som sa mohol predstaviť čo najväčšiemu zástupu ľudí elektronickej hudby. A môj sen ? Zahrať si na Ibize : )

l

 

Zdieľať na: 
Publikované: 23. apríla 2009 v 09:43 – videné: 2358x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,