Obľúbená drum and bass párty HOSPITALITY sa už šiesty krát vracia na Slovensko! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Obľúbená drum and bass párty HOSPITALITY sa už šiesty krát vracia na Slovensko!

Ilustrační obrázek


Svetovo najpopulárnejšia drum´n´bass party Hospitality sa opäť vracia do Bratislavy. V sobotu 22. apríla 2017 v Refinery Gallery vystúpi svetová aj domáca dj špička. Na troch pódiách tu vystúpi dokopy až 30 účinkujúcich tohto obľúbeného tanečného štýlu.

 

Hospotality1

Na hlavnom pódiu vystúpi anglický dnb producent Metrik, ktorého sound bol ovplyvnený filmovou a tanečnou hudbou, ktorá je plná emotívnych melódií v kombinacií s modernou a energickou produkciou.
Metrikov zlom nastal v roku 2008 s jeho debutovým trackom "Your World", ktorý sa stal doslova cez noc hymnou liquidfunku - jemného subžánru DnB. Ďalším hudobným miľníkom, ktorý ho preslávil bol track "Technicolour", ktorý bol použitý ako hudobný podmaz pre reč Baracka Obamu v BBC Radio 1. Nasledovali rôzne tracky a EPčka s vynikajúcimi releasmi, vrátane "Between Worlds EP" a skvelým hitom "Freefall". V roku 2012 sa exluzívne upísal Hospitality Records. Neskôr vydal Metrik uznávanú hymnu "Want My Love", ktorá je perfektne skombinovaná s vokálom Elisabeth Troy. Nasleduje jeho debutový album "Universal Language", ktorý ho vystrelil na absolutnú špičku, a stává sa jedným z najžiadanejších DJov vo svojom obore. Metrik je aj šikovným "remixerom". O remix skladieb ho požiadali také mená ako Erik Prydz, DJ Fresh, Ellie Goulding, Gorgon City, Sub Focus, Swedish House Mafia atď.

Za Hospitality records sa predstaví aj producentské duo Fred V & Grafix, ktoré vtrhlo do dnb sveta ako búrka plná melodických a euforických vĺn, aby povymetali všetky tanečné parkety. Po niekoľkých releasoch na Talkin Beatz, Allsorts & Viper Recordings boli jasnou voľbou pre prechod na svetovo uznávaný label Hospital Records, na ktorom vydali ako časť kompilácie "Fifteen Years Of Hospital Records" track "Find My Way", ktorý sa stal favoritom. Letný hit "Major Happy", ktorý sa hral na parties a v rádiach po celom svete, ešte viac posilnil ich pozíciu. Nasleduje EP "Googles", album Recognise, remix pre Rudimental, ktorý sa umiestnil na prvých priečkach. Po dvoch rokoch strávených v štúdiu prichádzajú s neuverteľným albumom "Oxygen", ktorý odzrkadluje ich lásku pre indi-electronic dnb, experimentálnosť s inštrumentálnymi zvukmi, ktoré určite budeme počuť na Hospitality Slovakia v bratislavskej refinerry galery.

Troška exotickej atmosféry nám do line-upu prinesie obľúbený brazilčan S.P.Y, ktorý nám minulý rok tak učaroval, že sme ho museli na HOSPITALITY SLOVAKIA opäť pozvať! Sympatický DJ má za sebou naozaj pestrú históriu. Od prvého releasu v roku 2005 na Metalheadz cez sólo EP na labeli Soul:R,, ktorý vlastní Marcus Intalex až po kopec releasov na Hospital Records, RAM, Critical, Shogun a Spearhead s najviac známou hymnou "By Your Side", vďaka ktorej sa dostal do širokého podvedomia. Bol súčasťou kompilácií MoS od Frictiona alebo Nightlife od Andyho C. Remixoval skladby takých mega star ako Deadmau5, Claude von Stroke, LTJ Bukem, Sigma, Chase & Status, Zinc, James Zabiela a mnoho ďalších. Spoločne s Londonom Elektricity - šéfom Hospital records napísal track pre Street Child World Cup. Track 'I Am Somebody' pomohol propagovať a zpopularizovať Street Child World Cup, ktorý presadzuje práva detí po celom svete.
V roku 2014 Carlos vydal svoje druhé LP "Back to Basics", neskôr ho čaká další úspech v podobe Essential Mixu pre legendu Peta Tonga na BBC1.
Pokiaľ sa niekdo môže pýšiť titulom "producent producentov" tak je to práve S.P.Y. Samotný "DJ Hype" o ňom napísal, že je to jeho najobľúbenejší producent a Doc Scott okomentoval jeho album slovami "Je len jeden S.P.Y"!
Čerešničkou na liquidfunkovej torte je skvelý DJ a producent Krakota, ktorý vystúpi na Slovensku prvý krát! Svoju djskú a producentskú kariéru odštartoval už v 15 rokoch, kedy si ho všimli chalani z Total Science, a dali mu príležitost vydať jeho debutový release Solid Shout & Callow na ich labeli C.I.A. Jeho spolupráca s Tonym Colmanom - šéfom Hospital records začala vďaka tracku Block Breaker, ktorý bol súčasťou kompilácie Sick Music 3. Nasledovala ponuka od Hospitality rec. Na tomto labeli vydal tracky "Everything Changes" a "Spin the Bottle", ktoré ukázali jeho producentskú zručnosť a všestrannosť. Budúcnosť tohto mladého producenta je prinajmenšom žiarivá a budeme o ňom ešte veľa počuť.
Celú tuto parádu "okomentuje" svojim hovoreným slovom a spevom veľmi obľúbený a sympatický MC Fava z Nemecka.
Týmto velikánom bude sekundovať skvelé producentské duo Amplified Moton, producentka Changing Faces, ktorá sa čím ďalej tým viac dostáva do povedomia svetovej drum and bassovej scény. Za Let It Roll crew sa predstaví český Bifidus Aktif, obľúbený DJ a promotér Kato a v netradične tanečnom sete vystúpi DJ Beaty.
Druhý stage bude venovaný značke IIITrident, na ktorom vystúpia takmer všetci členovia tejto legendárnej crew ako Dephzac, Gesi, Paplon + Fifilip, Ramirez, Tysmo, Necro & Presenta a Conect.
Na návštevníkov čaká aj tretí stage, na ktorom sa predstavia (nie len) nováčikovia DnB scény, ktorí sa zúčastnili špeciálneho kontestu. Na základe kritérii, ako selekcia trackov, technika mixovania, cit pre zoradenie trackov budú vybraní Tí najlepší. Až 10 DJov dostane šancu predstaviť sa na tomto stagei a jeden dokonca na hlavnom pódiu.
Ako je na Hospitality Slovakia zvykom, táto párty bude ozvučená jedným z najkvalitnejších soundsystémov na elektronickú hudbu Funktion-One, samozrejme v kombinácii s prvotriednymi svetlami a vizualizáciami.
Hospitality je zaručená party značka, ktorá napĺňa kluby a haly po celom svete a my sme veľmi radi, že sa nám ju už po šiestykrát podarilo priniesť aj k slovenským fanúšikom.

Vstupenky na HOSPITALITY Slovakia sú v predaji v sieti ticketportal (https://www.ticketportal.sk/Event/HOSPITALITY_SLOVAKIA_2017) alebo u partnerských predajcov a kamenných obchodov. Viac info: www.trident.sk/vstupenky

Hospitality

Zdieľať na: 
Publikované: 19. apríla 2017 v 21:08 – videné: 852x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,