HardFlash /MetroClub-SA/ 16.10.2010: Michael Des, Karney, SouthBoy !!! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

HardFlash /MetroClub-SA/ 16.10.2010: Michael Des, Karney, SouthBoy !!!

Ilustrační obrázek

Hardflash - Michael Des: Narodeniny sú len raz v roku, tak to treba patrične osláviť!

Už 16. Októbra sa všetci stretneme v Metroklube na party Hardflash, na ktorej sa tentokrát budú oslavovať dokonca dvoje narodeniny! My vám preto predstavujeme ďalšieho z djov, ktorého meno sa objavilo na line upe, predstavujeme vám Michaela Desa!

Michael Des

Ahoj Michael! Prešlo pol roka, čo si sa naposledy ukázal na akcii Hardflash. Čo je u teba nového?
Ahoj Daura. Čo nového? Moment, chvíľu porozmýšľam... V osobnom živote sa mi konečne podarilo bodovať, keď som úspešne zmaturoval, čo beriem ako úspech. V tom hudobnom sa toho za pol roka moc nezmenilo, stále sa snažím makať či sa jedná o show Welcome to Gregi.net alebo o samotné moje vystúpenia.

Gratulujem k maturitám! A hral si medzitým na veľa akciách?

Veľa ich určite nebolo, aj keď každý si pod pojmom ‚veľa' predstaví niečo iné. Som rád, že mám šancu zabávať ľudí a naservírovať im môj set, ale je mi jasné, že na to, aby tých hraní bolo viac, musím veľa pracovať na svojom ‚mene'.

A čo relácia Welcome to gregi.net? Vyzerá to, že si v nej úspešný...
Keď sa zamyslím, čo bolo pred novým rokom 2010, táto relácia vlastne ani nemusela byť. Mal som každý mesiac robiť set sám a potom ma napadlo, čo keby si zavolám hostí? Máš pravdu, relácií sa darí, čomu sa veľmi teším. Pozvanie prijal aj taký velikán ako je Ronald van Gelderen, čo samotnému projektu určite pomohlo. Čoraz viac dostávam správy od ľudí, že sa im sety páčia a že nás počúvajú. Som si vedomý, že práve vďaka tejto show som si vybudoval aké-také ‚meno'. Samozrejme, vďaka patrí Martinovi Gregorovi, ktorý tiež tejto show venuje svoj čas.

Áno, aj ja mám pocit, že tvoja časť relácie Welcome to gregi.net je veľmi úspešná a že aj vďaka nej si robíš slušné meno. Čo v nej plánuješ do budúcnosti? Je niečo špeciálne, čo by si chcel zrealizovať?
Ďakujem. Plánov do budúcna je až až. V prvom rade, pre mňa je špeciálna každá jedna časť, každý jeden set ktorý pošleme von. Snažím sa pozývať hostí, ktorí by boli zaujímaví pre našich priaznivcov. Špeciálne momentálne asi toľko, že v mesiaci október bude vonku v poradí desiate vydanie a to by som chcel spraviť trochu ‚špeciálne'. Už teraz je jasné, že nepôjde von iba jeden set ale bude ich viac. Do ďalekej budúcnosti mám plány, ktoré sú momentálne nereálne, ale verím, že neskôr tomu bude inak. Mimochodom, iba dodám, že sety, v ktorých sa predstavujú naši hostia, sú namixované iba pre tento projekt.

Michael Des

Na najbližšom Hardflashi sa budú oslavovať dvojnásobné narodeniny. Pripravuješ si nejaké prekvapenie v rámci oslavy?

Tak prvého oslávenca Petra osobne nepoznám, tak sa teším, že o mesiac budem mať tú česť podať si s ním ruku. Pre Martina si prichystám nejaký ten darček, po ktorom za volant kvôli bezpečnosti určite nesadne. Narodeniny sú len raz v roku, tak to treba patrične osláviť!

No počkať, od Gregiho očakávam, že ma ráno zvezie na aute!!!
Barborka, máš šťastie, že som ti to oznámil v predstihu, ešte stále máš čas hľadať náhradný odvoz.

No tak to teda díky za informáciu... Ešte na záver, chceš niečo odkázať aj návštevníkom? Aj pre nich máš nejaké dôležité informácie, o ktorých by mali vedieť?
Rád si na vystúpenia pripravujem tričká, naposledy na festivale BeeFree 2010 som nastúpil s tričkom ‚I'am Music, I'am Trance' a pre tento žúr tiež niečo ‚splaším'. Viac menej na každej akcii poskladám iný set, niekde hrám vokálové veci, niekde klasický uplift beat. Tentokrát by som chcel na akcii Hardflash vyskúšať tvrdšie trancové beaty, tak som zvedavý, čo na to ľudia.

hardflash: tronic & gregi b-day celebration
16. október 2010
Metroklub, Šaľa
21.00 - 06.00
entry: 7 EUR

 

 

Hardflash - Rozhovor: Karney!

Party Hardflash sa nezadržateľne blíži, už 16. októbra to vypukne v Metroklube Šaľa a my vám preto predstavujeme ďalšieho z djov, ktorý sa predstaví na house/trance stagei: Karney!

Karney

Ako dlho sa už venuješ djingu a ako si sa k nemu dostal?

No nejaký ten rok to už je, úplne presne to neviem, ale už sa to hodne blíži k 10, si teraz uvedomujem, ako som už starý. No povedal by som, že hlavne vďaka kamarátom.

Desať rokov, to je už naozaj dosť. Aké štýly ťa vtedy pripútali k djingu? Vtedy scéna vyzerala o trocha ináč...

Mne to ani tak moc nepríde aby som pravdu povedal, skôr mi to príde, ako by to bolo len pár dní. Moja cesta bola taká iná, ja som sa k tomu skôr dostal ako slepý k husliam, než že by ma vyslovene vzal nejaký štýl a tak som sa tomu začal venovať. V tej dobe som vôbec niečo také neriešil.

Aké štýly preferuješ dnes?
Som multihudobný, takže: Trance, Progressive, House, Electro, Techno, Minimal, vlastne okrem Schranzu a Brumm & Bassu hrám všetko z elektronickej hudby.

Čo máš proti schranzu a Brumm a Bassu?
Teraz som si nabehol ako vidím. Nesedia mi tieto štýly po stránke hudobnej, čím myslím prvky, ktoré sú v nich obsiahnuté a z ktorých sa tá hudba skladá.

Kamarátiš sa s produkciou?
V súčasnosti nejako výrazne vôbec, ľudí, čo produkujú je ako múch, takže ďalšieho „šmoulu" do stajne nie je potrebné, myslím. Bavia ma úplne iné veci.

Zaujímavé, koľko ľudí mi odpovedá na túto otázku podobne... Nemyslíš si, že u mnohých djov to môže byt nedostatok sebavedomia?
To neviem, nemôžem hovoriť za ostatných. Ale keďže vždy hovorím, čo si myslím, tak to poviem nasledovne: tí dji, čo trpia nedostatkom sebavedomia ako hovoríš, si skladby nechávajú robiť od iných ľudí a potom ich vydávajú za vlastné a táto mánia sa čím ďalej viac rozrastá. Za druhé, ľudia by sa mali konečne naučiť, že k slovu dj nepatrí produkcia, produkcia patrí odjakživa k slovu producent a toto si veľa ľudí vôbec neuvedomuje, ale z nejakého nepochopiteľného dôvodu to ľudia spojujú dohromady. A za tretie, nie každého baví produkovať.

Karney

Veľmi pekná a úprimná odpoveď. Už o mesiac si zahráš na party Hardflash. Chystáš si niečo špeciálne na dvojnásobnú narodeninovú oslavu?
Jasné, pripravujem si to, že nebudem hrať, keď sa oslavujú hneď dvojnásobné narodeniny a budem radšej oslavovať

Aby si sa za ten mixák potom aj postavil!!!
No zatiaľ som sa vždy postavil a odohral, neboj sa nič, mňa len tak niečo neporazí.

Tak to som rada. Chcel by si ešte niečo na záver odkázať clubberom, ktorí plánujú prísť?
Baby a chalani, dámy a páni, nezabudnite pogratulovať oslávencom, prípadne darčeky sa odovzdávajú u mňa!


Hardflash - Southboy: Možno do toho zaskrečujem aj nejaké Happy Birthday!

Ako ďalšieho z djov, ktorý sa objaví na party Hardflash, vám predstavujeme Southboya! Na narodeninovej oslave sa predstavil už pred rokom, tak čo si pre nás chystá tento rok?

SouthBoy

Branko, kedy si sa nám naposledy ukázal na Hardflashi?
Hmmm, naposledy to bolo myslím minulý rok. To boli tiež Gregiho narodky. Správne?

Áno, Branko, správna odpoveď :) Asi na tom niečo bude, že sa vždy ocitneš na Gregiho narodkách.... Možno sa to stane tradíciou. Pokiaľ sa nemýlim, vtedy si si zahral na party Hardflash prvý krát. Aké si mal z nej pocity?
No takej tradícii by som sa určite nebránil, keďže celý tím si dá na organizácii záležať a na samotnom vyznení akcie to je aj cítiť. Viem, koľko je za prípravami práce. Spomínam si, že na techno stagei to slušne šlapalo, aj keď mi vadil nevyladený soundsystém. Schimek naložil kvalitne. House už ma tak nebral... Znie to ako paradox, keďže som na ňom účinkoval. :) Ten súčasný klubový sound mi akosi nereže... Príde mi to ako kompromis medzi diskotékou a klubom. Ale to bol len môj osobný pohľad, ľudia sa bavili skvele a to je dôležité. :)

Všetci si spomíname práve na tieto nedostatky, o ktorých hovoríš a mali svoje opodstatnenie. Možno práve preto sme vymenili priestory a teraz si zahráš už v Metro Clube. Čo si myslíš o týchto priestoroch?
Presun do Metroklubu bol jednoznačne dobrý ťah a správne rozhodnutie. V Metroklube som bol zatiaľ len raz, ale dojem zostal dobrý. Taký správny undergroundový klub.

Čo sa u teba zmenilo za posledný rok?
Mal som trochu viac času na produkciu, čoho výsledkom je moje debutové EP "Peaks and Valleys" na Kaizelsovej Melodice. Trvalo mi dlhých 11 rokov, kým som bol spokojný a mohol si povedať: "Áno, teraz je to fajn. Môže to ísť do sveta." Ohlasy od kolegov Djov sú výborné a to ma teší najviac. Posnažím sa aj naďalej.

No to je obrovský úspech, gratulujem! Splnil sa ti tým sen?
Svojím spôsobom. Ale beriem to iba ako začiatok ďalšej dlhej púte. Už teraz si dávam ďalšie, vyššie ciele. Pekne postupne, aby som sa pri preskakovaní viacerých schodíkov naraz náhodou nepotkol a nepadol na hubu. :)

Prezradíš nám, čo teda plánuješ?
Keď prezradím, už to musím dodržať, inak budem za blbca. :) Ale chcem sa vrátiť k spolupráci s istou pražskou vokalistkou. Jej sa páči moja produkcia, mne jej feeling a prejav. Výsledok by mohol zaujať niekoho aj mimo Slovenska. Uvidíme...

Tak to určite držím palce! Vráťme sa ale teraz opäť k Hardflashu. Pripravuješ si niečo špeciálne na tú veľkolepú dvojnásobnú narodeninovú oslavu?
Už to slovíčko "hard" v názve napovedá, že akcia je určená skôr vyznávačom tvrdších beatov. Aj keď mnohí ma mylne označujú za houseového dj-a, rád si zahrám aj jemnejšie techínko a to myslím na túto noc úplne sadne. Možno do toho zaskrečujem aj nejaké Happy Birthday.

No tak to myslím úplne sadne! Chceš niečo ešte na záver dodať, niečo niekomu odkázať?
Niečo také ako: "Prídite všetci, bude to šupa!"? To predsa všetci čo sa chystajú dobre vedia a tí čo sa nechystajú by tam aj tak len zavadzali.

http://soundcloud.com/southboy/bubny-southboys-naughty-neighbour-mix
http://melodica-netlabel.com/images/releases/MDL_005_big.gif
http://www.archive.org/download/MLD_005_SouTHboy_Peaks__Valleys_ep/MLD_005_SouTHboy_Peaks__Valleys_ep.zip

HardFlash

 

Zdieľať na: 
Publikované: 5. októbra 2010 v 14:28 – videné: 2023x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,