CONTACT - Dj Rush - Last info – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

CONTACT - Dj Rush - Last info

Ilustrační obrázek

V sobotu vo večerných hodinách sa začne v šalianskom Metroklube exkluzívna technoklubovka roka s lineupom snov, na ktorej vystúpi Dj Rush, Marco Remus a ďalších 13 špičkových djs na 2 flooroch.

Pre váš kompletný informačný komfort vám prinášame všetky podstatné záležitosti o tejto akcii.


Contact nie je len tanečná párty:
Posledný Contact v tejto klubovej sezóne vrcholí v skutku kráľovským lineupom. Dva kvalitne obsadené tanečné parkety vám ponúknu bezpochyby výbornú elektronickú muziku a hlavne totálne hudobné a tanečné vyžitie.

Tento event je však tiež stretnutím mnohých priateľov tejto družnej tanečnej komunity zo všetkých kútov Slovenska. Veríme, že sa tešíte rovnako ako my a stretne sa tu opäť mnoho skvelých a nádherných ľudí.

Stages:
Na hlavnom Techno.sk stagei sa okrem fenomenálneho Rusha predstaví v slovenskej premiére No.1 nemeckej hardtechno scény - Dj Marco Remus. Po jeho boku vám nedajú dýchať dj Boss, Breeth, Monoide, Superfly djs, Tronic a Warhead.


Druhý, Bassline entry stage ponúkne alternatívne electro a prog-housové vyžitie za účasti djs: Pappi, Miss Rodez, Goldfingers a lídri Bassline - Stame a Grafik. Je úplne jasné, že tu to bude doslova vrieť a krútiť zadkami asi nebudú len krásne dievčatá.

Metroklub VIP je tretí stage s vlastným barom a djs, kde sa bude zdržiavať smotánka celej akcie. Výhercovia súťaží mediálnych partnerov a špeciiálne akreditované osoby tak budú mať povolený vstup i do týchto priestorov s možnosťou úplného kontaktu so všetkými hviezdami večera.

Party support:
Celá akcia bude okorenená skvelou vizuálnou show s lasermi, projekciou, plazmovými obrazovkami, nebude chýbať partyshop s originálnymi tričkami party Contact. Počas noci vás bude zásobovať 5 barov s akciovými drinkami. Na party nebudú pre efekt chýbať ani krásne gogo tanečnice.

Lokácia/Klub:
Metroklub sa nachádza asi 10 minút pešo od vlakovej stanice na námestí A. Dubčeka 1, s vchodom v blízkosti supermarketu Jednota. Kapacita tohto legendárneho undregroundového priestoru je 1200 ľudí.

music

Doprava:
Vonku je už príjemne teplo, tak konečne nehrozia žiadne mrznutia pri čakaní na spoje. Ak vám do Šale nevedie z vášho mesta priamy spoj, najideálnejší je prestup na Hlavnej stanici v Bratislave. Odtiaľ premávajú vlaky do Šale takmer nepretržite a cesta trvá cca 40 min. Viac info ako aj autobusové spoje nájdete na tomto linku ( cp.atlas.sk/jrcis.asp?p=AT )

Parkovanie:
Pokiaľ sa rozhodnete prísť autom, veľké parkovisko sa nachádza len pár metrov od klubu, v blízkosti čerpacej stanice G&G.

Štart:
Akcia sa začína o 20.00 hod, kedy na oboch flooroch začne starter dj svoj set. Ak chcete chytiť voľné stoly, nenechajte nič na poslednú chvíľu a príjemne sa nalaďte už od samého začiatku.

Vstup na mieste:
Pre všetkých, ktorí riešia akciu z istých dôvodov na poslednú chvíľu, sa takticky ponechalo dostatok vstupov aj na mieste. Cena vstupu na mieste však bude vyššia ako lístok zakúpený v predpredaji. Ten funguje v sieti predajní Ticketportal až do tohto piatku.

Akreditácie:
Všetky akreditované osoby, fotopasy, ako aj výhercovia voľných vstupov sa prihlásia pri vchode k overeniu totožnosti.

Šatňa: Bude fungovať za poplatok 10,- Sk.

Bezpečnosť:
V rámci vlastnej bezpečnosti nenoste do klubu žiadne zbrane ani iné predmety tomu podobné. Pri zistení vám takéto predmety budú preventívne odobraté. Nenoste tiež do klubu vlastný alkohol, ani iné nápoje. Vyvarujte sa zbytočným drahým veciam, zoberte si len to najpotrebnejšie.. (OP, mobil, kľúče...) Na akciu bude dozerať bezpečnostná služba. Nebojte sa im ohlásiť prípadné oprávnené argumenty skôr, ako vec vyústi v zbytočný incident. Dodržujte pitný režim :)

Lineup: Časový rozpis vystúpení jednotlivých djs sa dozviete už štandardne až v klube.


Last info:
Dámy a páni, Dj Rush prichádza so svojím aktuálnym soundom opäť na Slovensko. Vedzte, že kde sa objaví, tam prichádza neskutočná zábava, sila a neopakovateľné zážitky. Po úspešných halovkách sa u nás predstaví po prvý raz v klube, v bezprostrednom kontakte s vami. Môžeme očakávať aj jeho povestný spev, ako vyjadrenie jeho emócií a vášne k party, k hudbe, ale predovšetkým k vám, k ľuďom, ktorých tak miluje.

Ostatné informácie, ako biografie djs, alebo niečo viac o Contacte nájdete na oficiálnej stránke eventu Contact ( http://www.myspace.com/contactparty )

Motto k tejto párty ste si vytvorili vašimi výrokmi vy sami:
Kto bol, nezabudne, kto nebol, nepochopí !!!

Prajeme vám fantastický elektronický večer a neopakovateľné zážitky.

CONTACT - Brothers Connection Tour
location: Metroklub /Šaľa /Slovakia
date: 24. may 2008 (saturday)
start: 20.00 hod
pre-sale - predpredaj: Ticketportal.sk (actually 480,-skk /14,60 eur)

Techno.sk main stage (techno):
Dj RUSH (usa/nl)
MARCO REMUS (ger)
Dj BOSS (sk)
MONOIDE (sk)
BREETH (sk)
SUPERFLY DJs (sk)
TRONIC (sk)
WARHEAD (sk)

Bassline entry stage (elektro-prog-house):
PAPPI (sk)
GOLDFINGERS (sk)
MISS RODEZ (sk)
STAME & GRAFIK (sk)

Metroklub VIP stage:
ERST (sk)
MONOIDE (sk)

music

Zdieľať na: 
Publikované: 23. mája 2008 v 17:42 – zdroj: www.techno.sk – videné: 2340x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,