CLUBOWICA vol. 4 s djom TLAMA (JTBIG) - 22.10.2011 / Penzión Mýtnik – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

CLUBOWICA vol. 4 s djom TLAMA (JTBIG) - 22.10.2011 / Penzión Mýtnik

Ilustrační obrázek

Babie leto nám skončilo, pomaly ale isto prichádzajú ďalšie obdobia roka, farebná jeseň a biela zima. Open air akcie máme za nami, nočný život sa pomaly presunul do teplých , vnútorných priestorov barov a klubov.

S ďalším ročným obdobím je tu aj štvrté pokračovanie úspešnej undergroundovej akcie s názvom Clubowica vol. 4. Event konajúci sa v krásnom prostredí, v údolí pod Nízkymi Tatrami v penzióne Mýtnik, sa stáva každým pokračovaním čoraz obľúbenejší. Priaznivci elektronickej hudby, si tu pravidelne prichádzajú na svoje.

Je to totiž zázračné spojenie krásy Nízkych Tatier, oddychu, stretnutia s priateľmi, dobrého jedla, pitia a najhlavnejšie, kvalitnej hudby v podaní djs z bookingu Techron.sk a ich hostí.

Hosťom bude tentoraz velikán klubovej scény na Slovensku, pán Dj Tlama. Skúsime vám ho trochu priblížiť. Dj Tlama je hudobný producent a dj v jednej osobe, rodák z Nižnej Boci a organizátor open air eventu La Mara, konajúcom sa na Liptovskej Mare, hlavná postava agentúry Freshpro. Známy je tiež pod značkou JTBIG, Biomin H. Jednoducho človek, ktorý roztancoval miesta na severe Sk, o akých sa nám môže len snívať. Tam kde je Tlama, je 100% zábava zaručená.

Pre túto príležitosť sme Jančiho troška vyspovedali:

01. Čau Janči, ako sa máš? Ako sa ti darí? Čomu sa momentálne najviac venuješ?
Nazdar. Mám sa celkom ok, v poslednej dobe sa hodne venujem produkcii spolu s Biomin H, k tomu som ešte dokončil nový dj set pre Wave magazín.

02. Čo ťa viedlo k tomu aby si vôbec začal produkovať vlastné veci?
Vnútorný pocit, že je načase posunúť sa ďalej. Bola to tiež akási prirodzená cesta môjho ja. Vždy som to tak chcel.

03. Chystáš niečo nové? Nový projekt, spoluprácu?
Dokončujeme novú EP spolu s Biomin H na labeli Seta a spolu s Dj Tproject produkujeme nový album M. Piňákovi známeho zo Superstar.

04. Ako by si definoval momentálny stav na Sk čo sa týka clubovej scény a návštevnosti ľudí na eventoch s elektronickou hudbou?
Jedným slovom, bieda. Ľudia sú dosť zaťažení dobou a problémami a potom im nezostáva čas na to aby dali priestor tomu čo cítia. Za predpokladu, že si to predtým bez predsudkov v hlave zaradili a zistili, ktorá hudba tu na čo je.

05. Ako by si opísal svoje hranie, štýl hudby, v čom sa najlepšie vyžiješ?
V poslednej dobe dosť veľa hrávam šesť a dokonca aj viac hodinové sety počínajúc od deep do tech-house a veľmi ma to baví. Môžem tak viac a dokonalejšie rozpracovať a gradovať myšlienku, ktorú v sebe hudba nesie.

06. Aké party podľa teba na Sk chýbajú?
Ťažko to definovať. Podľa mňa je slovenský trh dosť flexibilný na to, aby tu bola akákoľvek party. Stále je to však všetko otázka dopytu...

07. Ako vyzerá tvoj pohľad na súčasnú dobu digitálneho djingu? Uznávaš konzoly alebo si verný hraniu z traktora a k tomu vinyl ?
Najradšej by som ešte stále hrával z klasických vinylov, má to svoje čaro, ale na druhej strane aj svoje nevýhody, tí ktorí vyskúšali a hrávajú, vedia. Najbližší je preto pre mňa Traktor v spojení s gramcami. Konzoly neuznávam, podľa mňa sa pri nich stráca podstata Djingu.

08. Aký máš názor na Clubowicu?
Len ten najlepší. Teším sa, že ešte stále sú medzi nami ľudia, ktorých baví naozajstná, tanečná hudba a nepodľahli komercii.

09. Určite sleduješ FB, pozvánky a programy clubov, všímaš si, že všade je to o tom, že sa opakujú akcie tipu OLDIES? A ak to nie je tento druh večera, tak mená djov, ktorí vystupujú v cluboch sa stále opakujú. Ako sa na toto všetko pozeráš?
Je to smutné. Myslím si, že promotéri klubov sa boja experimentovať a ponúknuť ľudom niečo nové aby sa nedostali do straty. Na druhej strane na Slovensku chýba potenciál naozajstného bookingu.

http://soundcloud.com/user6720410/jtbig_world_is_only_number

Toľko vyjadrenia dja a producenta Tlamu k súčasnej hudobnej scéne, príďte si ho vychutnať aj naživo na štvrtú Clubowicu do prostredia penziónu Mýtnik. V ušiach vám bude znieť house, deep house, tech house a nebude chýbať ani techno.

Z portálu Techron.sk sa na vás tešia a dobrú hudbu vám zmixujú djs T Mike, Mlyno, Threedots a Kaffu.

Presne sobotná noc 22. októbra bude ako vyšitá pre útek od všedných mestských problémov do v prírode sa odohrávajúcej hudobnej rozprávky.

FB Udalosť: http://www.facebook.com/event.php?eid=273669629330141

Clubovica New

 

Zdieľať na: 
Publikované: 22. októbra 2011 v 16:34 – videné: 1285x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,