Beautiful Things prináša v máji show: Top Dj's, Hot Wheels, Fashion & Celebrities – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Beautiful Things prináša v máji show: Top Dj's, Hot Wheels, Fashion & Celebrities

Ilustrační obrázek

Áno! Termín 9. máj 2009, je presne ten, ktorý by ste si mali poznačiť zlatým písmom do vašich kalendárov. Párty Beautiful Things totiž prichádza s veľkolepým lineupom, no neostáva len pri ňom. Hviezdne obsadenie májovej BT je bezpochyby všetkým fajnšmekrom známy. No pre tých, ktorí zatiaľ nevedia koho uvidia na pódiu, sa môžu začať tešiť už teraz.

 

 

Roger Shah & Chris Jones Live!

Na pódiu vystúpi po prvý krát na Slovensku Mr. Baleric - Dj Roger Shah. Nemecký Dj a producent Shah je právom radený medzi tu najužšiu špičku svetovej elektronickej scény. Balearic sound, ktorý produkuje nenechal v kľude ani také esá, ako Armin van Buuren, Above & Beyond, Ferry Corsten, Tiesto. Nie, nejedná sa len o klasický support v podobe hrania jeho skladieb, Roger je pravidelne a často oslovovaný so žiadosťami o spoluprácu pri samotnej produkcii či remixoch pre tých najlepších z najlepších. A čo jeho vlastná tvorba ? Tak na tú budeme potrebovať samostatné 2 tlačové správy, no ako predkrm Vám osvetlíme aspoň projekty za ktorými stojí: Roger Shah, Sunlounger, Dj Shah, Black pearl, Magic Island, High Noon at Salinas, Endless Blue, Magic Wave, Balearic Session, Purple Mood, alebo Alongshore.

s

Na svoju premiéru do Bratislavy Roger priletí spoločne s britským vokalistom Chrisom Jonesom, ktorého hlas aktuálne znie v skladbách na novom albume samotného Armina van Buurena.

Johan Gielen

Pamätáte sa na beznádejne vypredaný klub Dopler 29. septembra 2007 ? Stovky zapaľovačov nad hlavou a atmosféru, z ktorej naskakuje mráz doposiaľ ? Ak áno, asi tušíte koho práca to bola! Po dvoch rokoch a po neustálych žiadostiach ľudí opäť prinášame holandského sympaťáka a legendu v jednej osobe - Johan Gielen. Niet pochýb o tom, že Mr. Trance-Energy rozpáli 9. mája 2009 tanečný parket svojím setom a špičkovou komunikáciou do červena!

g

Lineup doplní to najlepšie z lesov a hájov Česko-Slovenska. Za mix sa postaví v špeciálnom proggy Dj sete šéf ostravského klubu Fabric - Martin Gredner. Sekundovať mu bude autor mnohých tanečných trancových hitov vyrobených na domácej hrudi, no z presahom do celého sveta - Eddie Sender. O udržanie tepla rodinného krbu sa postará tentokrát rezident a člen BT tímu Mr. Fester.
Fashion Show De Puta Madre 69 & Von Dutch

Von Dutch & De Puta Madre 69

Súčasťou celého májového projektu Beautiful Things s podtitulom Balearic Edition bude aj veľkolepá módna show. Na mieste Vás privíta skutočné predvádzacie mólo, ktoré budú okrem vystupujúcich umelcov, krásnych Go-Go tanečníc okupovať aj známe celebrity a modelky, ktoré nenúteným spôsobom zapadajúcim do atmosféry a hudby uvedú v originálnom predstavení letnú koleciu značiek De Puta Madre 69 & Von Dutch.

d

Hot Wheels - MINI Cooper

Pre návštevníkov VIP sektora bude prichystané opäť množstvo darčekov od partnerov Sappé Brand, De Puta Madre 69 & Von Dutch a automobilky MINI. Práve posledná menovaná značka Vás vo VIP privíta s "improvizovaným" showroomom, kde sa budete môcť zaregistrovať na predvádzacie jazdy, hrať o MINI na celý víkend s plnou nádržou alebo získať info o horúcej novinke ktorou je MINI Cabrio '09!

m

MINISTRY

Event podporí už tradične zvolenská firma MINISTRY svojou svetelnou a zvukovou technikou. Tešte sa na 4 lasery + beam show, špeciálnu svetelnú show zahŕňajúcu množstvo inteligentných svetiel a led technológii. O zvuk sa už tradične postará koncertný systém najvyššej kvality od L'acoustic.

SZENE 1 Meetpoint, Fashion TV & Fashion Girls

Aby Vaše zážitky ostali zväčnené na veky, budete mať možnosť vyfotiť sa v meetpointe portálu Szene 1 so šarmantnými dievčatami z Fashion TV. Mimochodom celý večer bude snímať aj populárna svetová televízia Fashion TV, z ktorej záznam si budete môcť neskôr pozrieť práve na ich televíznom okruhu.

Veríme, že sme Vás príliš nevyčerpali. No ako vidíte je toho viac ako dosť a preto začíname s kampaňou skôr. Dávame vám tak čas informácie stráviť a rozhodnúť sa opäť pre návštevu najlepšieho slovenského klubového eventu Beautiful Things.

BT Team.

MAIN Info:
http://www.pico.sk

Beautiful Things group on Facebook:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=18873778945

Party Info:

09.05.2009 Beautiful Things presents
in Dopler Club, Bratislava, Slovakia

Roger Shah (Armada, Magic Island, DE)
Chris Jones (Armada, UK)
Johan Gielen (Blackhole, NL)
Martin Gredner (Fabric, CZ)
Eddie Sender (Bonzaimusic, SK)
Fester (Beautiful Things, SK)

Ticket price: (soon)
Predpredaj: Ticketportal.sk (soon)


b

Zdieľať na: 
Publikované: 13. marca 2009 v 00:00 – videné: 2029x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,