BEAUTIFUL THINGS 14.09.2008: PROSÍME VEĽKÝ NÁDYCH! - DJ TIESTO v Bratislave.. – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

BEAUTIFUL THINGS 14.09.2008: PROSÍME VEĽKÝ NÁDYCH! - DJ TIESTO v Bratislave..

Ilustrační obrázek

Letné dni už naplno zasobujú naše telá veľkou energiou, ktorú naplno využijeme v nasledujúcich mesiacoch. Vaša Beautiful Things našla pre Vás skvelú priležitosť, ako túto energiou super využiť.

Určite sa ešte niektorí spamätávajú z predošlej Beautiful Things, ktorá zanechala hlboké dojmy a zážitky v srdci každého z nás. Veď performance takých DJ-ov, akým boli John O´Callaghan, alebo Aly & Fila ostanú navždy zapísané v pamäti.

Ale Pozor! Poprosíme o veľký nádych, lebo nasledujúca Beautiful Things bude opäť v znamení tých najväčších superlatívov.

Beautiful Things presents 14.09.2008: TIESTO - IN Search Of Sunrise 7!
Support: Giuseppe Ottaviani, Marcus Schossow, Nifra a Pico.

music

V poradí štvrtá BT v roku 2008 bude originálna hneď dvoma špecialitkami. Jej prvá výnimočnosť sa viaže k poslednému dňu v týždni. Áno, ako už pozeráte do kalendára 14. september je dňom odpočinku a v tomto prípade aj trancového :)


Druhá veľká špecialitka sa týka priamo headlinera. Táto Beautiful Things bude veľkou mierou prepisovať históriu. A prečo? Prvý krát sa na stage postaví DJ a producent, ktorý si môže povedať „som najlepší". Bývalá svetová jednotka v súčasnoti človek z Top 3. Dovolíme si povedať, že tento Pán je najpopulárnejší DJ a producent na svete. Jeho performances zaplavujú obrovské masy fanúšikov na každom kontinente. Dámi a Páni načo daľšie slová? Headlinerom štvrtej tohtoročnej Beautiful Things bude Mr. Tijs Verwest aka DJ TIESTO!


Hviezdne obsadenie BT potvrdí aj nasledujúci pán. Na Slovensku sa po ňom už dlho volalo. Samotný Paul Van Dyk ho označil za svojho „môžného nastúpcu". Rodení riman Giuseppe Ottaviani predstaví svoj energický uplifting trance, na ktorý sa tak mnohí tešíte. Jeho performance bude niečím exkluzívne, ale o tom Vám povieme troška neskôr. Veríme, že tento nádejný talent zanechá len a len pozítivne spomienky.


Trojlístok zahraničných hostí uzatvára ďalší pán na holenie. Švéd Marcus Schossow navštívil našu klubovú scénu už zopár krát. Tentoraz sa stáva veľkým lákadlom pre fanúšikov Beautiful Things. Jeho energický progressive sound si zamilujete okamžite po prvom tracku. Pevne veríme, že set Marcusa Schossowa bude tým najväčším prekvapením už tak skvelého večera.


Domáca scéna neostáva nič dlžná ani v tomto prípade. Skvelý line-up doplní dvojica výbornych domácich DJ-ov. Samozrejme nebude chýbať tvorca Beautiful Things Pico, ktorý si opäť pripraví nejaké tie lahôdky v jeho sete. A nesmieme zabudnúť na posledné meno, sympatickú a zároveň talentovanú slovenskú DJ-ane Nifru. Kariéra tejto mladej Michalovčanky ide veľmi slušnou krivkou nahor. Myslíme, že stúpajúcu tendenciu potvrdí aj svojim setom v noci, ktorá bude v znamení Beautiful Things.

Touto tlačovkou začína dlhá cesta na ktorú Vás srdečne pozývame. Jej vyvrcholením bude spomínaný večer, kedy spoločne oslavíme ďalší sviatok tej najlepšej hudby na svete.

Dnešným dňom štartujeme tiež oficiálny predaj lístkov v sieti Ticketportal.sk
http://www.ticketportal.sk/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=116255

14.09.2008 Beautiful Things presents TIESTO - In Search Of Sunrise 7 Asia
Marcus Schossow, Giuseppe Ottaviani, Nifra, Pico

Dopler, Bratislava, Slovakia
Ticket: 1600.- Sk Dancefloor, 2700.- Sk VIP

BT 2008, s. r. o.
www.cosmopolit.sk, idj.cz/pico

music


Zdieľať na: 
Publikované: 4. júla 2008 v 11:00 – zdroj: beautiful things – videné: 3173x – komentárov: 15 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

beowulf

beowulf 16. 9. 2008 v 08:47
Nikdy som nebol velkym fanusikom Tiesta, ale dal som sa na tento "koncert" prehovorit, lebo nazivo je to vraj nieco uplne ine . A bolo to celkom fajn,az pokym sa nezjavil Tiesto. Nieco tak STERILNE som uz dlho nepocuval. Pripadal mi, ako keby tam hral za TREST. Znudeny DJ s nudnymi setmi . Uz NIKDY tiesto !!!

anonym 1111111

anonym 1111111 14. 9. 2008 v 11:30
TICHA ZAVIST ..nehovorim ze tiesto je najlepsi ale ktory DJ hral na olympiade a ktory ma taky skvely marketing ako tiesto??mozno je komercny ale isiel za svojimi snami...a dalsia vec kto nechce byt komercny??setci chcu byt a ti ktori niesu tak len takto komentuju a ticho zavidia aby o nich iny mohi pisat ze aky su kkti...

Erika

Erika 17. 7. 2008 v 14:29
super.....tiesto......listky hned kupim...heh

TRILILI

TRILILI 13. 9. 2008 v 18:44
PREDAM LISTOK NA TIESTA.....

ferdi

ferdi 7. 7. 2008 v 15:32
TO matusb: ty si uz co sa debila dokaz to co on ..a potom maj blbe reci

matusb

matusb 8. 7. 2008 v 16:26
a ty si macher tiez a co mam dokazovat? Ze tvrda komercia vladne aj v elektronike? Ze vdaka dobremu managementu sa presadis hocikde aj ked je okolo teba 1000 lepsich a talentovanejsich dj-ov? Ze zoberem melon za party, na ktoru si dam prehnane poziadavky a ked zahram tak z nej zmiznem aby si odo mna nahodou niekto nevypital autogram? Na take party a na take akoze "hviezdy" ti z vysoka serem, tomu akoze dj-ovi by som nedal ani 5 korun, nedokazal a nevie ani desatinu z toho co PVD, ak chces pocuvat ten jeho POP tak tam choj, ja by som tam nesiel ani zadarmo.

matusb

matusb 7. 7. 2008 v 12:23
no poserem sa dj vasil z hornej dolnej zase raz na slovensku jupiii opat si raz dame 10 minutove prechody a melodie ako z romantickych filmov z Hughom Grantom natlacene do akoze beatu. A len za 1600 korun si mozeme potancovat medzi 999 nadrbanymi blavakmi a slapkami, ktore na Tiestovu hudbu povedia ze ake dobre TECHNO hra. No radujme sa veselme sa...

olix

olix 7. 7. 2008 v 10:33
No tak kvoly tomuto asi aj dovolenku zrusim

rinock

rinock 4. 7. 2008 v 21:09
tiesto ten line up pokazil

Andrew Kotwa

Andrew Kotwa 5. 7. 2008 v 11:45
presne moja rec keby tam bol namiesto neho ktokolvek iny tak line up by nemal obdoby

rinock

rinock 5. 7. 2008 v 13:47
keby tam nebol tiesto tak by to bola asi prva BT ktoru by som navstivil...v obdobi ked som pocuval progressive-trance tak ottaviani a schossow boli u mna jednoducho top...no namiesto tiesta mohli dat radsej nejakeho neznameho a kvalitneho dja

peter k

peter k 6. 7. 2008 v 10:37
mohli dat hadziho

Andrew Kotwa

Andrew Kotwa 6. 7. 2008 v 13:24

peter k

peter k 4. 7. 2008 v 21:01
ludia, tak uz tu mate konecne toho "naj TECHNO" DJ-a

tomi

tomi 4. 7. 2008 v 13:45
ojojoooj listky kupene


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,