Beats for Love sľubuje najsilnejší line up v histórii a stále zverejňuje nové mená! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Beats for Love sľubuje najsilnejší line up v histórii a stále zverejňuje nové mená!

Ilustrační obrázek

Áno, je to tak. Najväčší tanečný festival v srdci Európy odhaľuje čím ďalej tým viac svetových interpretov a sľubuje väčšie a zvučnejšie mená! Medzi tými, ktoré už organizátori zverejnili nechýba svetová mega hviezda Wilkinson, najlepšia hardcore DJka sveta Miss K8, výborná breakbeat DJka Lady Waks alebo legenda Krafty Kuts, ktorý vystúpi s jeho dvorným Dynamite Mc. Na line-upe festivalu sa objavia aj live projekty ako napríklad kapela N.O.H.A. alebo bratské duo Ragga Twins.

Beats For Love 2017

"Tento rok sa nášmu booking teamu naozaj darilo, a tak sa budeme tešiť na veľké množstvo svetových hviezd cez všetky tanečné štýly. Mnoho z nich sme už prezradili, no oveľa viac ešte čaká na svoje zverejnenie" . Rozhodne tento rok pôjde o nasilnejší line-up v 5.ročnej histórii festivalu, na ktorý sme naozaj veľmi hrdý" - komentuje už zverejnené, ale zatiaľ aj utajené mená riaditeľ festivalu Kamil Rudolf.

Wilkinson
- Wilkinson

"Medzi najväčšie mená tohto ročníka patrí jednoznačne Wilkinson z Anglicka, ktorý získal ocenenie - "Najlepší track" , "Najlepší album", "Najlepšie video", "Najlepší producent" a "Najlepší živý projekt". Vyprodukoval mega hity ako Tonight', 'Half Light' alebo "'Afterglow', ktoré lámali priečky na svetovo uznávanom UK Chart. Wilkinson vystúpi na novom "Main stage", ktorý bude umiestnený na veľkej ploche industriálneho parku "Dolní Vítkovice" a bude mať kapacitu viac ako 30 000 ľudí. Tanečný komfort tak bude na veľmi vysokej úrovni" - dopĺňa informácie Rudolf o jednom z novozverejnených mien a mieste kde vystúpi.

Krafty Kuts
- Krafty Kuts


"Celosvetovo uznávané mena tento rok prídu aj na breakbeat stage. Predstaví sa na ňom napríklad niekoľkonásobná víťazka prestížnych breakbeatových cien, DJka a producentka Lady Waks. Na tomto pódiu vystúpi aj legenda tohto tanečného štýlu Krafty Kuts, ktorý vystúpi zo svojim dvorným Dynamite MC" - vymenoval ďalších účinkujúcich člen organizačného teamu Matyáš Ožana.

Lady Waks
- Lady Waks

Hardcore & Hardstyle Devastator stage minulý rok privítala kráľa hardcoru, no tento rok sa predstaví kráľovna tohto štýlu. Do Ostravy priletí Miss K8, ktorá sa druhý krát po sebe umiestnila v TOP 100 DJs v prestížnej ankete DJ Mag.

Miss K8
- Miss K8

"Novinky v rámci rovných beatov zaznamenal EDM & Trance stage,na ktorom vystúpi legendárny trance producent a DJ z Holanska Richard Durand alebo jeho mladý a veľmi nádejný krajan Estiva. "House stage v tomto roku privíta jedno z najžhavejších mien súčasnej house music - talianského producenta a DJa, ktorý si hovorí Riva Starr. Ten spolupracuje na trackoch napríklad s Fatboy Slimom, ktorý je kapacita svetovej tanečnej hudby" prezrádza ďalšie meno Ožana.

Richard Durand
- Richard Durand

"Tento rok sa na festivale predstavia live projekty, ktoré sú medzi fanúšikmi veľmi populárne. Na Reggae 2 Jungle stage sa návštevníci môžu tešiť na bratské duo Ragga Twins, ktoré má na svedomí spoluprácu s takými menami ako Skrillex alebo Aquasky. Na novom "Main stage" sa objaví multižánrová kapela N.O.H.A., ktorá je u českých fanúšikov veľmi populárna. "Na tomto pódiu vystúpi aj DJ Fly & DJ Netik, djská dvojica z Francúzska, ktorá svoje DJske umenie posunula na veľmi vysokú úroveň a pozbierali 7 svetových titulov v DMC - najprestížnejšej svetovej DJ súťaži! "Na ich vystúpenie sa naozaj teším a určite si ho nenechám ujsť" ukončuje Rudolf.

Ragga Twins
- Ragga Twins


Vstupenky sú aktuálne v predaji za 490kč + poplatky predajcu. V predaji sú aj VIP vstupenky, vstupenky do Love kempu a na festivalové parkovisko. Všetky informácie nájdete na webových stránkách www.b4l.cz alebo na facebookovom profile www.facebook.com/beats.for.love.

Zatiaľ zverejnené mená:
Wilkinson, Sigala, Danny Byrd, Dope D.O.D., Krafty Kuts ft. Dynamite MC, Lady Waks, Richard Durand, Riva Starr, Zatox, Balthazar, Billain, Current Value, DJ Fly & DJ Netik, Estiva, Freqax, Hallucinator, Katharsys, Matt Mus, N.O.H.A., Ragga Twins, Rachel K Collier, Rawtekk, Forbidden Society, Kosay, MLDj
Team Beats for Love

Odkazy:
www.b4l.cz - oficiálna webová stránka festivalu
www.facebook.com/beats.for.love - oficiálna stránka festivalu na fb
www.facebook.com/events/871120126355966 - oficiálna udalosť festivalu na fb

 

Zdieľať na: 
Publikované: 7. apríla 2017 v 15:13 – videné: 941x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,