BASS CITY 24.5.2008 Stars Club KE - SMOLY – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

BASS CITY 24.5.2008 Stars Club KE - SMOLY

Ilustrační obrázek

Jedným z tých, ktorí vás 24.5.2008 v klube stars rozseká, bude aj DJ SMOLY z Bratislavy. K akcii BASS CITY sme si teda dovolili prichystať rozhovor a set tohto pánka.

Ak by si sa mal predstaviť jednou vetou čo by si povedal?
Ahoj ja som Smoly :) a viac o mne sa dozvieš napríklad aj v tomto rozhovore.. :)

 


Ako by si definoval to čo hrávaš?
Veľmi nerád nejako škatuľkujem to, čo hrávam, ale ak som prinútený tak by som povedal že zmes progressive houseu,electra jemne šmrncnuté okolo trance-u. V dnešnej dobe sa všetky štýly tak prelínajú a dopĺňajú, že je presná definícia takmer nemožná.


Najoblúbenejší alkohol?
Tak tí, čo ma poznajú vedia že odpoviem jednoznačne dobre pivečko a keď niečo „tuhšie" rád si dám nejakú tu „...vicu"

Tvoj najväčší zlozvyk?
Neviem či sa to dá považovať za zlozvyk ale veľmi rád spím spánok si naozaj viem vychutnať, tak že keď mám možnosť veľa spím :)

Z čoho hrávaš? Prečo?
Momentálne hrávam z cd prehrávačov už nejaký ten rôčik, pred tým som hrával z platní, ak sa mám priznať trošku mi chýba poškriabkať si platničku ale už som si zvykol na prehrávače a momentálne mi to vyhovuje. Sem tam experimentujem aj na iných digitálnych technologiach v pc, ale na živé hranie používam momentálne výhradne cds..

music

Vraj CHODÍŠ S DJANE Eruvie..aký je tvoj názor na to, že sa nám v poslednom čASe rozmnožil jav žien za mixpultom?
Myslím si, že v poslednej dobe sa celkovo rozmnožil počet djov na Slovensku, určite vo veľkej miere k tomu prispela možnosť a dostupnosť techniky, softwareov, trackov, ktoré sa dajú za „pár" korún zohnať. No ale aby som sa vrátil k babám, ženy predsa nie sú o nič horšie ako my, tak prečo nie... a tak isto poznám veľa báb a nie len djok, ktoré preciťujú hudbu práve ináč, ako my muži a možno práve to, plus sympatické vystupovanie ich ženie do predu ..:) ps Máš dobré zdroje..

Čo si myslíš o headlinerovi druhého stageu Andreyovi?
Je to príjemný chalanisko a fajný dj mali sme možnosť sa stretnúť v Prahe, kde bol okrem iného porotca v dj súťaži, ktorej som sa zúčastnil. Teším sa, že budem mať možnosť ho opäť vidieť a počuť.

Ako si sa dostal k djingu?
Ahaa no tak tieto korene siahajú veľmi ďaleko, nechcem sa extra rozpisovať aby som moc nenudil heh tak len v skratke, keď som mal asi 13,14 rokov tak som sa začal pohrávať s touto myšlienkou, aj keď nikto tomu neveril mne sa to podarilo a išiel som za tým , čo som chcel, napríklad v tej dobe štartoval spoločne somnou svoju kariéru aj dj Semtex :) Samozrejme najprv prišli rôzne školské diskoteky, svadby a rôzne privatne akcie neskôr ma začala lákať tanečná hudba a tak som pomaličky objavoval jej krásy :)

Čo si myslíš o košickom publiku?
Zatiaľ som mal možnosť vystúpiť v Košiciach len dva krát ale musím sa priznať , že obe akcie som si veľmi užil, dúfam že aj ľudia so mnou :)

V civile pracuješ ako?
Sound technic v jednom štátnom médiu hehe

Tvoj style sa vraj páči najmä ženskému publiku - čo ty na to?
Priznám sa, že si ma teraz dosť zaskočil preto, že som sa s týmto názorom ešte nestretol a neviem presne čo ti mám odpovedať.. Vážim si a som rád každému, koho som zaujal, pobavil svojim setom ..

Tvoj obľúený typ dievčat?
Podľa mňa každá žena je krásna a svojská niečím iným, preto ani ja nemám vyhranený a presne stanovený typ dievčat ktoré by sa mi páčili :)

Akých ľudí máš, akých nemáš rád?
Nie som tu na to aby som niekoho súdil, ale snažím sa obklopovať ľuďmi , ktorí sú úprimní a viem , že ma nepodrazia. Nemám rád zlomyseľnosť.


Ak by si mal objektívne zhodonotiť line up BASS CITY..Čo si o ňom myslíš? Na koho sa najviac tešíš?
Možno odpoviem trošku diplomaticky, ale myslím si že promotér akcie vie prečo postavil do lineup-u práve túto zostavu djs, ktorá tam bude, ja sa teším že patrím medzi nich a teším sa na celú noc, keď že v Košiciach ostanem spať tak si ju užijem celú :)

Myslíš si že progressive a trance má nejakú budúcnosť v KE?
V Košiciach a celkovo na východe je veľa dobrých djs a producentov, ktorý reprezentujú a prinášajú progressive a trance ľudom na východe. Myslím že je to len otázka času kedy to pochytí metropolu východu tak, ako to momentálne funguje v Bratislave a som veľmi rád že už aj v iných častiach Slovenska. Ale pravdaže keďže nežijem v Košiciach dosť ťažko sa mi k tomu vyjadruje, lebo presne nepoznám pomery, ako to tam funguje.

Čo si myslíš o tom, že sa do popredia dostáva komerčný spôsob hudby a zábav? Prečo sú kluby prázdnejšie a prázdnejšie..?
Myslím, že je to spôsobené tým, že to na ľudí ide zovšadiaľ z akéhokoľvek média a tak často krát mladí ľudia dostanú len jeden smer ktorým ísť.. Ale je to téma určite na dlhšiu debatu a nedá sa to napísať par slovami.

Čo nám v Košiciach predvedieš?
Budem sa snažiť, aby som pobavil ľudí svojim vystúpením a urobím pre to maximum ;)

Na čo sa najviac tešíš?
Teším sa že sa všetci, dúfam dobre zabavíme a samozrejme aj na teba TMX keď že budeš oslávenec musíme niečo so Semtexom na teba vymyslieť..

Obľúbený producent?
Tomáš Haverlík je u mňa Top1

Čo si myslíš o osočovaniu na fórach?
Táto otázka bola už toľko krát premielaná a nemyslím si že je potrebné sa k tomu vyjadrovať. Je to o tom kto má aký charakter.. :)

Odkaz clubberom:
Všetkých Vás pozdravujem a teším sa na moje opätovné vystúpenie v Košiciach, dúfam že sa zabavíme a s úsmevom aj dobrým pocitom pôjdeme z party domov :)

Teším sa aj na oslávenca TMX-a ktorému touto formou predbežne prajem Všetko Naj !!!

 

http://expedition-booking.sk/Smoly/smoly_4e.mp3

01 Eric Prydz - F12 (Original Mix)
02 Talisman & Hudson - Leaving Planet Earth (Dousk Remix)
03 Thomas Schwartz - Jupiter Calling (Original Mix)
04 Sultan and Ned Shepard - Eye Spy ( Matthew Dekay Remix)
05 Morgan Page - The Longest Road (Deadmau5 Remix)
06 Junkie XL - More ft L.Rocket (Matthew Dekay Remix)
07 Super8, Tab - Helsinki Scorchin (M Cassette Rmx)
08 Andrea Doria, LXR - Beauty Of Silence (Inpetto Full Vox)
09 P8 - Ocean (Original Mix)
10 David West - Welsh Morphology (Original Mix)

music

Zdieľať na: 
Publikované: 13. mája 2008 v 01:10 – zdroj: bass city – videné: 1835x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,