ATOMICA: STE PRIPRAVENÍ NA NOVÚ PARTY S EXKLUZÍVNYM LINE UPOM? – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ATOMICA: STE PRIPRAVENÍ NA NOVÚ PARTY S EXKLUZÍVNYM LINE UPOM?

Ilustrační obrázek

Už sme vás informovali o novej trenčianskej party s názvom Atomica, ktorá sa uskutoční 25.12.2008 v Piano klube. Určite ste všetci zvedaví, čo so sebou táto party prinesie.Ako to už býva v Piano klube zvykom, máme pre vás pripravené 2 stage, na ktorých sa predstaví šesť zahraničných a osem slovenských hviezd.




Main stage:

Line up hlavného pódia novej trenčianskej party Atomica sme zložili prevažne zo zahraničných DJs, veríme že všetci si prídu na svoje. Poďme sa pozrieť kto všetko vystúpi na hlavnom stagi...

Za headlinera hlavného pódia sme sa rozhodli zavolať techno borca z Anglicka, ktorého ste mohli počuť už viac krát v susednom Česku na akciách ako Summer of love či Apokalypsa. Tento dj má na konte revolučné skladby hrané djmi ako Carl Cox či Mauro Piccoto. Sme si istí, že svojim soundom a dokonalou technikou si vás všetkých získa. Reč je o výbornom DJovi a producentovi klasického techna a raveu s menom IAN VOID /UK/ !

VOID

Ďalší, ktorí vám príde ukázať svoje umenie je talentovaný producent a aj na Slovensku veľmi obľúbený DJ z Českej Republiky .Má na konte množstvo releasov, na ktorých spolupracoval s hviezdami ako Filterheadz či Preach. Okrem iného je rezident množstva akcií, spomeňme si napr. Apokalypsu. Už viete? Áno nehovoríme o nikom inom ako o Michalovi Poliakovi, ktorého môžete poznať aj pod menom BB MIKE /CZ/.

POLIAK

No nebude to jediný účinkujúci, ktorý k nám zavíta od našich západných susedov. Tešiť sa môžete na stále viac známu dvojicu Steen & The Keeper/CZ/. Set odohrajú na 4 gramcoch a dvoch mixoch. Vystúpenie na akcii Atomica bude ich premiérové na Slovensku!

SK

Posledným zahraničným vystupujúcim na tejto stagi určite potešíme milovníkov skutočne rýchlej jazdy . Tohto veľmi talentovaného dja ste si mohli vychutnať v Piane na party Techno Terror či Schranzhell. Sme radi, že opäť môžeme v Trenčíne privítať najlepšieho schranzového dja čiech -dja Golpeho /CZ/

golpe

Samozrejme okrem českých umelcov vás budú 25.12 v Piane zabávať aj slovenskí dji.

Vsadili sme na dja, ktorí položil základy slovenského techna, ktoré reprezentuje na zahraničných megaeventoch ako napríklad Awakenings... Má za sebou množstvo vydaných vinylov na prestížnych celosvetovo uznávaných labeloch. Na premiérovej party Atomica sa predstaví Slávo Brtán, známeho pod umeleckým menom dj BOSS.

boss

Ďalšieho Slováka taktiež nemusíme moc predstavovať. Hovoríme o showmanovi z Trnavy s menom Flash . Počas jeho živých vystúpení vytvára vlastný systém zvuku, ktorý dokáže osloviť svojou rozmanitosťou a dynamickosťou, samozrejmosťou pri Flashových vystúpeniach býva špeciálna vizuálna show. Určite by ste si jeho vystúpenie nemali nechať újsť.

flash

Line up na hlavnom stagei uzatvára veľmi populárny dj na Považí, ktorý si necháva hovoriť Satira. Jeho set bude obsahovať spleť tribal-groove techna.

Ako bude vyzerať druhá stage?

Na druhé pódium budeme prikladať veľký dôraz v podobe kvalitného ozvučenia a osvetlenia umocnenú laserom a ďalšími vychytávkami, o ktorých vás budeme informovať.
Prvá časť večera bude zameraná na štýly minimal a house. Druhá polovina noci bude znamenať zlom, a to doslova, pretože sa bude niesť v duchu Drum'n' Bass!

Headlinerom, či lepšie headlinerkou bude stále viac známa brnenská djane Jeaniss /CZ/. Za jej krátku kariéru už mala možnosť zahrať si na akciách ako Cybertonic! Určite jej vystúpenie nenechá nikoho chladným.

jeanis

Naopak minimáloví „experti" určite radi uvítajú dja z Banskej Bystrice, ktorý sa preslávil rádiovým vysielaním relácie Minimatica. Isto už všetci viete, že hovoríme o djovi s menom Cole aka Hyricz.

cole

Ďalší kto sa predstaví na tomto stage je novo vytvorená dvojica z Leopoldova Pago vs Panky, ktorí sa predstavia v špeciálnom progressive-house sete.

pp

Presne o druhej hodine rannej príde na rad Drum'n' Bass v podaní veľmi známeho dja Liona Dee z Trenčína. Okrem Liona sa DnB priaznivci môžu tešiť na hlohoveckého dja Zybexa.

Nová akcia Atomica nebude len o djoch, ale aj o vizuálnej stránke. Máme pre vás pripravených hneď niekoľko prekvapení, ktoré v Piane budú mať premiéru. Jedna z nich bude exkluzívna Pyroshow!

Ostatné informácie vám budeme priebežne prinášať na vašom obľúbenom webe.

Okrem finálnej akcie Atomica sa môžete tešiť na množstvo warm up akcií, ktoré sa uskutočnia v mestách: Žilina, Trenčín, Banská Bystrica, Trnava, Bratislava, Dubnica nad Váhom a Považská Bystrica.

25.12.2008 Atomica
Piano club Trenčín

NOVÝ ROZMER, NOVÁ FILOZOFIA, NOVÁ PARTY

Main stage:
Ian Void /intravenous cuts, UK/
Michal Poliak aka BB Mike /World republic,phantom, CZ/
Boss /dolegate.sk/
The Keeper vs. Steen /steen-keeper, CZ/
Golpe /schranz.CZ/
Flash /djflash.sk/
Satira /tribtech.sk/

Minimal-house & drum stage:
djane Jeaniss /7nebe, CZ/
DJ Cole a.k.a. Hyricz /minimatica,spiral.sk/
Pago vs Panky /websound.eu/
Zybex /nuclear.sk/
Lion dee /breaks.sk/

Zdieľať na: 
Publikované: 11. novembra 2008 v 21:44 – zdroj: dexi – videné: 2175x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,