ALY & FILA S VAMI PLNOM PRÚDE! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ALY & FILA S VAMI PLNOM PRÚDE!

Ilustrační obrázek

„Rockové hviezdy Arábie". Mnohí znalci tranceovej kuchyne označujú egyptské duo aj takouto peknou formulkou. Často tieto slová počuť z úst ich veľkého vzoru a muža číslo jedna Armina van Buurena. Ich meno rastie z roka na rok, z mesiaca na mesiac, zo dňa na deň...




Veľkí kamaráti, ktorí si začali svoj sen napĺňať v štýle svojej milovanej hudby. Skladby ako Eye of Horus alebo Spirit of Ka ich katapultovali na scénu neuveriteľne rýchlym spôsobom. Ich sound sa kvalitne zdokonalil každou ich novinku viac a viac. Čo sa týka DJského remesla, najviac sa zapísali do povedomia fanúšikov tranceu vystúpením na jubilejnej oslave radioshow A State Of Trance 300 v holandskom Den Boschi, kedy naštartovali najlepším setom večera celý event.

V momentálnej dobe pripravujú svoj prvý autorský debutový album, na ktorom chcú predstaviť svoju aktuálny sound v plnej paráde. Avšak týto páni sú vyťažení aj veľkým množstvom hraní po celom svete.

Jedno ich skvelé performance vám aj teraz priblížime v plnom prúde. Z hľadiska úplných informácii sa jedná sa o skvelý set z holandského mesta Delft, ktorý Aly & Fila použili aj ako material pre svoju radioshow Future Sound Of Egypt. Niet sa čo čudovať. Je to krásna, vyše 90minutová tanečná rozprávka.

1


Aly & Fila - 26-Dec-2008, Create Stars @ Speakers, Delft [Netherlands]

01. Vast Vision feat. Kathy Fisher - Everything [Offshore Music]
Vitajte! Po úvodnom ohromujúcom privítaní a sympatickom intre začína holandské mesto Delft žiť na plné obrátky. Aly a Fila odpálili set úvodnou skladbou z dielne ďalšieho dua menom Vast Vision. Aktuálne počujeme originál verziu s prekrásným vokálom menej známej vokalistky Kathy Fisher. Ako už je známe, tak na scéne je už aj remix práve Alyho a Fili, ktorý už zaznamenáva prvé úspechy.

02. ID
Bohužial ako je už známe u týchto dvoch mladíkov, často sú ich sety zahalené rúškom tajomnosti. A tak je to aj v tomto prípade, keďže sa jedná o ID - track. Klasifikovať ho je zrejme veľmi náročné. Rozhodne sa to nepodobá na tradičný škandinávsky uplift. Skvelá basová línia pripravila vystížnú pôdu pre nádherný breakdown ladený do orchestrálnej nôty. Avšak po čase sa pridáva skvelá synth melódia, ktorá celý track „zoberie" do oblačných výšin.

03. Sean Tyas - Melbourne [Discover Records]
Už aktuálne počujeme veľmi rozpoznateľný sound udomácneného švajčiara Seana Tyasa. Na sklonku nového roka predstavil track Melbourne. Kto vie, či sa Sean neinšpiroval krásou austrálskeho Melbourne. Počas celej skladby počuť energický sound doplnený jemnou piano melódiou.

04. BT feat. JC Chasez - Force Of Gravity
Ako v poradí štvrtý track sa predstavuje novinka z kuchyne amerického producenta Briana Transeaua alias BT. Skladba Force Of Gravity sa nesie prenikavým mužským vokálom a mohutným beatom, ktorý nenechá človeka len tak postávať.

05. FKN feat. Jahala - Still Time (Aly & Fila Remix) [Deepblue Records]
Konečne sa počas setu predstavujú najväčšie hviezdy - Aly & Fila. Ich spolupráca s nórskym duom Frode Kambo Nilsen alias 'FKN' a Jan Hallvard Larsen alias 'Jahala' je už dlhú dobu známa. Začalo to track 'Why ?'...nasledoval 'How Long ?'... A teraz tu máme Still Time. Príjemný vokál a kvalitne prevedení sound ako vždy! Sme presvedčený, že táto skladba zaznie aj na PvD World Tour 2009 v Inchebe.

4

06. The Quest - C Sharp (Estigma Bootleg Mix)
Spomínaná dvojica rada zaraďuje do svojich setov aj rôzne boogltegy. Tentokrát tu máme tiež jeden v prevedení Estigmy. Mladý argentínsky producent poňal celú skladbu melodickým elektro - upliftom. Z hľadiska bootlegu skladby je to viacmenej vydarený počin.

07. Simon Patterson - Thump (Original Mix) [Reset Records]
Aktuálne znie od tohto producenta ešte stále novinka Thump. Basovka typu a la Bulldozer. To je zrejmé každému. Ale tá zamatová melódia je už úplne iná káva. Škoda tej basovky. Na druhej strane to môže v hale výborne fungovať.

08. ID
Tradične ID, odhadujeme na „egyptian sound". Ak si zoberieme ten ich typický „nabiehavaný" beat „s presekávanou" melódiou a breakdown ako keby z nebejskej ríše, tak to kludne môžu byť aj oni dvaja. Odhady teraz bokom...vychutnajme si tú fantastickú pozitívne - ladenú energiu.

09. Ferry Corsten - Galaxia (Aly & Fila Rework)
Tento set nesie vysačku exkluzívny, tak nemože v ňom chýbať ani rework. Pre mnohých najlepší track Ferryho Corstena 'Galaxia' dostal reworkovú podobu práve od egyptských mladíkov. Veľkú zmenu na ňom síce nebadať. Ale skladba ako prevedenie je „par excellence".

10. John Askew - Bored Of You Bored Of Me (Original Mix) [Discover White Label]
Nachádzame sa už v druhej polovici setu a tu hrá obľúbenec Paula van Dyka, producent John Askew. Po silnom uragáne, ktorý zaobstarali predošlé skladby padne celkom vhod jemný breakdown tohto počinu.

11. DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Back To You (Aly & Fila Remix) [Magic Island Records]
Nasledujú veľmi podobne zvukovo ladené skladby. Už z úvodných sekúnd je jasné, že sa jedná o remix Alyho a Filu pre DJa Shaha. Najkôr počujeme Back To You. Fantastický letne „pumpujúca" skladba. Vokál v podaní 'Adrina Thorpe' je už zaručená kvalita.

12. Sunlounger feat. Zara - Lost (Aly & Fila Remix) [Magic Island Records]
„Mr. Balearic" po druhýkrát. V tomto prípade ako projekt Sunlounger a jeho minuloročná lahôdka Lost, samozrejme remix Aly & Fila. Ak by sme mali porovnať tieto dva remixy, rozhodne viac zaujímavejší príde práve Lost. Pískavá melódia vám doslova zapíska až do uška a potom ten melodický uragán... Čo si viac človek môže priať ?

3

13. ID
Opäť neznámy interprét. A začína ohromnou klavésovou krásou, šikovný flanger a už sa to na vás „valí" jedna radosť. Aj tento sound by sa čiastočne dal zaradiť do egyptskej kuchyne. Fantastický breakdown. Predstavte si obzor zapadajúceho slnka, spev vtákov a to ohromujúce čaro okolo vás. „Simply Amazing".

14. Andy Prinz - Provision (Philippe El Sisi Remix) (Aly & Fila Dub)
Som rád, že „finišujeme". Pretože takýto set sa nedá len tak presedieť :). Ako predposledný track hrá od spolumajiteľa Offshore labelu švajčiara Andy Prinza. Aly a Fila vybrali dub verziu od ich veľkého kamárata a kolegu Philippe El Sisiho. V tomto prípade spozná človek nádheru zvukového synthu. Nesmieme zabudnúť vyzdvihnúť ešte sympatickú gitaru v stredovej pasáži tracku.

2

15. ID
Ak by sa chcel niekto sťažovať na štyry ID - tracky, tak mu odporúčame, nech sa obráti na Káhiru. Na záver setu počuť celkom zaujimavý melodický sound. „Že by nejaký Poliak?". Ten odtieň zvuku znie práve na túto tranceovú liaheň producentov. Úžásná až nebeská breakdown pasáž. Každopádne príjemné zakončenie skvelého setu.

Download Link 1

Download Link 2


Veríme, že ste sa týmto exkluzívnym setom v podaní egyptskej dvojice Aly & Fila dostatočne naladili na blížiaci sa mega event Paul van Dyk - World Tour 2009. Pohlaďte svoju vstupenku, pretože len ona vám prinesie noc, na ktorú do konca života nezabudnete! Ak ju stále nemáte, v cene 22 €, alebo 50 € VIP si ju môžete zakúpiť prostredníctvom portálu www.ticketzona.eu. Pre tých, ktorí majú radšej prístup k lístkom klasickou formou kamenného obchodu je tu možnosť zakúpenia lístkov aj v sieti Ticketportal v aktuálnej cene 25 €, alebo 55 € VIP.

Celá akcia odštartuje o 19:00, hrať sa bude až do 7:30 ráno, čím uspokojíme aj tých najnáročnejších. Návštevníkom bude k dispozícii aj oddychová, chill out zóna, meetpoint a druhé pódium, o ktorom čoskoro prinesieme viac informácií.

Viac informácií o tejto udalosti roka 2009 nájdete na stránke www.slovakiapromotion.com

Túto akciu vám prináša Sappe, nealkoholický nápoj s veľkými kúskami aloe vera.

Paul van Dyk - World Tour 2009
13. marec 2009
Bratislava, Incheba

predpredaj: www.ticketzona.eu/
Ticketportal
www.slovakiapromotion.com
www.paulvandyk.de
Facebook: www.facebook.com/home.php?…

5

 

Zdieľať na: 
Publikované: 2. marca 2009 v 11:06 – zdroj: mediazona – videné: 1830x – komentárov: 1 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

scarf

scarf 2. 3. 2009 v 21:11
Sledujem týchto dvoch producentov, páči sa ich sound. škoda že sa nezúčastním akcie


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,