Airport festival: Klenot českého Progressive 22.8 v Trenčíne !!! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Airport festival: Klenot českého Progressive 22.8 v Trenčíne !!!

Ilustrační obrázek

Rezident legendárneho klubu Fabric, dj obsadzujúci popredné priečky v Czech Dance Music Awards, hudobník objavujúci sa v prestížnych reláciách ako Club Rotation na VIVA music...

Už viete o kom hovoríme? ..Martin Gredner a jeho spoveď k festivalu Airport

 

 

Ahoj Martin, ako si užívaš leto? Chodíš po festivaloch len tak sa zabaviť alebo stále samá práca a žiadna zábava?
Vlastně kombinuji práci a zábavu, djing je pro mě spojení těchto elementů. Taky nesmím zapomenout na starost o klub Fabric, to je největší „timeeater"J

Viem o tebe, že si organizátor a rezident veľmi úspešných akcií PROGRESSIVE (Paradogs club) a EVOLUTION, s kým všetkým si si mal možnosť na týchto party zahrať?
Ano, noc Progressive je už bohužel minulostí, ale tuhle noc navštívilo spousty světových stars jako ATB (premiéra v ČR), Kosheen djs, Kai Tracid, Talla 2XLC, Oliver Klein, či Tomcraft. Evolution je stále v plném proudu, jména jako Snake Sedrick, V Sag, Tomas Haverlik, Jimmy van M a připravovaný Niklas Harding, či Matthew Dekay hovoří za sebe.

Čo znamená pre teba hudba a ako a kedy si sa jej začal venovať naplno?
Hudba je droga a těžko si představit, že by člověk bez jakékoli formy zvuku, či melodií mohl vůbec fungovat! Djingu a profesionálnímu zájmu o muziku jsem propadl v polovině 90 let. Minulého století.


Spomenieš si na svoje začiatky v hraní? Môžeš nám povedať niečo o svojom štýle? Vzhľadom k tomu, že už hráš docela dlho, zaujíma ma, ako sa tvoj štýl hrania vyvíjal .....?
Tak jak jsem se v minulé otázce vyjádřil, djing mě oslovil někdy v roce 95/96 a začal jsem v již neexistujícím, nicméně slavném klubu People. Na ostravsku byl snad jediný pár Technicsů a bez jakékoli vize slávy, či peněz jsem začal s technikou mixingu. Bez internetu, bez vzorů, jen tak. Oslovil mě house, jeho vokálové, ale i deep prvky (Deep Dish, Frankie Knuckless, David Morales). Postupně jsem začal objevovat kouzlo progressive music až do dnešní podoby.

Na veľa weboch som sa o tebe dočítal, že si považovaný za klenot českej hudby, čo si o tom myslíš?
Samožřejmě to potěší a vážím si toho. Pokud mě takhle někdo vnímá, tak je to ocenění a zavazujě mě to k další práci a především nejlepším výkonům za dj pultem.

Tvoja rodná zem a štát, kde sa bude konať Airport festival spolu susedia. Je pri tom nejaký závažný rozdiel medzi miestnymi tanečnými scénami?
Závažný je hodně radikální slovoJ Určitě bych ale Slovensku přál více klubů, s pravidelným a bohatým programem (Roxy, Fabric, Fléda), které scénu jednoznačně obohatí. Vždyť kluby scénu vytvářejí, je to její podhoubí.


Teraz budeš vystupovať po boku Da Hoola a Tomáša Haverlíka. Čo pre teba títo ľudia znamenajú?
Určitě veliká jména ve svém oboru, oba dva big respect!

Máš pred sebou nejaké zaujímavé projekty, ktoré stojí za zmienku a chceš sa s nimi pochváliť?
Můj současný velký projekt je FabricJ Podílet se na chodu tohto klubu je opravdu závazek, kde spojuji svou lásku k hudbě. Co se Evolution týče, ano chystám další vylepšení co se programu, umělců a dekorací tyče.
Také pracuji na novém webu a Myspace.

Na čo sa môžeme tešiť od teba na festivale Airport? Máš pripravené niečo špeciálne, čo by si nikto nemal nechať ujsť?:)

Určitě komunikaci se všemi, kteří si příjdou poslechnout nejaktuálnější progressive sound Made by Martin GrednerJ

Na čo sa môžu tešiť všetci tí, čo prídu 22.8 na trenčianske Letisko? Chceš im niečo odkázať?
Ano, uvolněná atmosféra open airu, love, peace and best muzic!

music

Čo neviete a mali by ste vedieť o Martinovi Grednerovi

Martin je verejnosťou v súčasnosti považovaný za klenot českej scény. Jeho zmysel pre rytmiku a kombináciu nádherného melodického progresívu ho vynieslo na tie najvyššie priečky obľúbenosti českých DJ's vôbec...

Do styku s elektronickou hudbou prišiel v prvej polovici deväťdesiatich rokov a už vtedy ho uchvátila možnosť kreativity a využitia potenciálu tanečnej a elektronickej muziky.
V roku 1997 sa popri hlavnom zamestnaní ponára vo voľnom čase do tajov mixingu najskôr doma ako množstvo začínajúcich bedroom dj's.


Netrvalo dlho a televízne médiá si všimli Martinov talent a v roku 2004 bol hosťom relácie Frisbee na TV Óčko a taktiež v zahraničí, kde bol hlavným hosťom prestížnej stanice Viva TV v relácii Club Rotation. V roku 2004 bol oslovený otcom projektu Progressive Session on The Road Dj-om Tazzom o začlenenie sa do tohto zaujímavého zoskupenia top progressive djs.

Martin v súčasnosti vlastní rezidentnú noc EVOLUTION (Fabric) a ešte prednedávnom PROGRESSIVE (Paradogs club). Na oboch boli jeho hosťami mená ako Oliver Klein, Andrew K, Kosheen, ATB /premiéra v CZ/, Jimmy van M, Sedrick Snake, Tomcraft, Tomáš Haverlík a mnoho ďalších zaujímavých osobností z oblasti progressive house/trance. V roku 2005 dosiahol svoje najlepšie umiestenie v ankete Czech Dance Music Awards, kde sa umiestnil na 4.mieste v kategórii Dj roku.

V súčasnosti se okrem práci v rádiu venuje vlastnej produkcii a zdokonaľovaniu samotného dj-ingu, ktorý chce posunúť na tú najlepšiu úroveň! Spoločne z bratom sa stali majiteľmi Ostravského klubu Fabric, Martin sa podieľa na vedení hlavne ako promotér a DJ.

Martin je typickým predstaviteľom čistého progressive house/trance s neuveriteľnou dávkou energie, logiky, príbehov a emócií. Poznáte ho so zavretými očami podľa jeho obľúbených plôch, energickej basovej linky a obľúbených vokálov. Zasnený track vystrieda energický break a vzápätí výbuch rovných beatov - toto je Martin, Dj s dôrazom na maximálnu presnosť mixingu, ale taktiež prácu s ľuďmi, lebo toto je podľa neho to najdôležitejšie.

Airport festival 22.8.2008
Letisko Trenčín

Space DJZ (UK) | Da Hool (DE) | Eric Sneo (DE) | Viper XXL (DE) | Clodagh (UK) | Linda Pearl (UK) | Martin Gredner (CZ) | Toky vs Boss | Tomáš Haverlík ...

Už len DNES vstupenky za najlepšiu cenu! Predpredaj v sieti Ticketportal a Eventim

music

Zdieľať na: 
Publikované: 1. augusta 2008 v 09:10 – zdroj: airport – videné: 2092x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,