ADDICTIVE PARTY 27.11.2010: POZNÁŠ PRODUKCIU FIRST STATE? & SVETOVÉ TURNÉ V SLUŽBÁCH ALBUMU CHANGING LANES! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ADDICTIVE PARTY 27.11.2010: POZNÁŠ PRODUKCIU FIRST STATE? & SVETOVÉ TURNÉ V SLUŽBÁCH ALBUMU CHANGING LANES!

Ilustrační obrázek

Už len necelý týždeň priatelia! Na okamih si teraz odskočíme od tradičných newsiek a otestujeme váš súťaživý charakter. Hráme o originálny album "Changing Lanes" s podpisom a VIP vstup!

First State už onedlho v Levickom Bowling Dance Clube v plnej kráse predstaví svoj druhý autorský album Changing Lanes a vy si túto hudobnú nádheru budete môcť vychutnať priamo na parkete. Avšak práve v tejto chvíli to nie je jediná ponuka!
Mnohí si radi vychutnávate obľúbené tóny elektronickej hudby vo svojich prehrávačoch. Určite si radi vo svojom voľnom, alebo v pracovnom čase spríjemníte drahocenné chvíle obľúbeným albumom. Máme pre vás jedinečnú šancu obohatiť váš playlist novým exemplárom. Stačí mať len dobrý prehľad v EDM scéne, použiť svojho každodenného kamaráta Google a v neposlednom rade zhltnúť poriadny kus štastia. A o čo sa hrá ? Samozrejme o nový album Changing Lanes s originál podpisom jeho samotného tvorcu.
Súťažná otázka znie: Ktorá skladba interpreta menom First State sa nachádza na mixovanej Tiestovej kompilácii In Search Of Sunrise 6 Ibiza ?

First State

Svoje odpovede posielajte na e-mail addictive@websound.eu do polnoci 25. novembra. Šťastných výhercov budeme informovať v závere promo kampane.

Želáme veľa štastia! :)


ADDICTIVE PARTY 27.11: SVETOVÉ TURNÉ V SLUŽBÁCH ALBUMU CHANGING LANES!

Holanďan First State uviedol toto leto svoj druhý autorský album. V poradí druhú perlu producentskej kariéry tohto pána si dnes predstavíme. Na záver vás ešte navnadíme video upútavkou ;)


V samotnom úvode zverejnenia oficiálneho dátumu Addictive party sme naznačili, že v pôjde o špeciálnu edíciu. Počas svojej bohatej histórie zažila Adiktívka už zopár výnimočných vydaní. Tentokrát si túto nálepku vyslúžila vďaka turné k autorskému albumu od First State "Changing Lanes world tour". Jedna zo zastávok bude aj levický Bowling Dance Club a event Addictive party.

Album Changing Lanes oficiálne vyšiel 21. júna na svetovo-známom labeli Magik Muzik. Hlavná úloha tohto albumu je rozšíriť horizonty elektronickej tanečnej hudby. Dôležité informácie o tomto albume nám priblížil aj manažér Shane Halcon, ktorý v našom rozhovore načrtol akýsi priechod hudobných hraníc. Po vypočutí albumu Changing Lanes musím naozaj súhlasiť, že sa jedná o rôznorodý priechod hneď niekoľkých hudobných žánrov. Pilotnou skladbou albumu je určite vokálová paráda Cross The Line, ktorú zdobí sympatický videoklip. Najväčšie čaro skladby tvorí najmä rezaná, zároveň energická tech basovka a prenikavý hlas vokalistky Relyk.


Starý známy Elliot Johns sa takisto podieľa svojím hlasom na ďalších dvoch skladbách. Táto osoba spolupracovala so Sanderom na prvom albume Time Frame. Jeho hlasový fond oživil skladby Breathe On Me a Surrounds Me. V prvej spomínanej dominuje veľmi jemné piáno a približuje sa k veselému elektronickému popu. Naopak v Surrounds Me zvolil Elliot melancholický hlasový tón, ktorý sa mne osobne veľmi páči. Výbornú šťavu k tomu pridáva aj klavírna melódia v breakdowne. Anglická hudobníčka a speváčka Sarah Howells je ďalšou skvelou voľbou tohto albumu. Vokálová spolupráca sa osvedčila v rytmickej skladbe Brave. No najmä skladba Reviere úžasne využíva potenciál samotnej Sarah a so skvelým melodickým aranžmán tvorí najväčšie lákadlo albumu.

To bola vokálová časť! Druhú časť recenzie začneme prvým trackom albumu My Sanctuary (použitý ako podmaz nášho video trailera :) ) Túto skladbu môžete poznať aj z tohtoročnej kompilácie Richarda Duranda In Search Of Sunrise 8 South Africa. Klavírne prevedenie tohto tracku si treba naozaj dostatočne užiť. V tématike Južná Afrika zostaneme! Skladba Cape Point potvrdzuje ďalšiu rôznorodosť albumu, žánrovo sa najviac približuje k Anjunadeep soundu. Skutočne relevantný Jaytech sound. Housové beaty skvelo rozbiehajú skladbu Exeo, v ktorej trance-ový nadšenec počuje kvalitu synthu. Osobne najlepšiu melódiu si môžete vychutnať v tracku s názvom Butterfly Effect. Pri tej skladbe doslova lietate. A ak by ste náhodou chceli počuť Simona Pattersona, tak jeho sound takisto nájdete na albume Changing Lanes. Basovka k skladbe As You Were ja takmer ako druhá tvár Simonovej basovej línie. Najrýchlejšie BPM sa skrýva práve v tejto skladbe, ktorá ponúka aj upliftovú energickú melódiu.

O tento album s podpisom samotného autora + VIP si môžeťe taktiež zasúťažiť a to dokonca dva krát! Prvú súťaž nájdete na stránkach websoundu (http://websound.eu/online/news/17823/addictive-party-27-11-2010-poznas-produkciu-first-state ) a ďalšiu na Facebooku (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=472090877854&set=a.362405252854.158249.288314817854 ) ;-)

Milí priatelia, už o necelý týžden si budete môcť tieto skladby naživo užiť. Svetové turné Changing Lanes priletí túto sobotu aj k nám do Bowling Dance Clubu a opäť tak raz zažiaria fialové farby Addictive party.


Party Info:
27.11.2010 Addictive Party Special Edition
presents Changing Lanes World Tour

First State /www.firststatemusic.com/
Shane Halcon /www.shanehalcon.com/
Alex Dwayne, Josh.
Bowling Dance Club Levice
Normal ticket: 4 € do 23:00/ 4,9 € po 23:00

Rezervácie VIP vstupeniek za 10 Eur mailom na addictive@websound.eu (Meno a počet VIP miest)

Facebook Fan Page (http://www.facebook.com/pages/Levice-Slovakia/Addictive-party/288314817854?ref=ts )
Event Addictive party na Facebooku ((http://www.facebook.com/event.php?eid=149237398455235&ref=ts )

Addictive party SE

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 24. novembra 2010 v 08:28 – videné: 2015x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,