4P rozhovor: JPL - O Slovensku som už toho počul veľa – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

4P rozhovor: JPL - O Slovensku som už toho počul veľa

Ilustrační obrázek

4P párty sa nám pomaly ale isto blíži a tak je na čase vyspovedať jedného z hlavných hosťov. Ako prvého sme oslovili Joniho Ljunqgvistu všetkým známy ako JPL.

Zdravím ťa Joni. Na úvod jedna z bežných otázok, ako sa darí a ako moc sa tešíš na 4P párty v Bratislave?

Ahoj. Mám sa skvelo, práve som sa vrátil z krátkej dovolenky, ktorú som trávil v Goteborgu. Moc sa na túto párty teším. Bude to zároveň aj moja premiéra na Slovensku, už sa nemôžem dočkať.

Počul si už niečo o Slovensku , o Slovenských clubberoch a atmosfére, ktorú dokážu vytvoriť?

Áno. Počul som toho už veľmi veľa od ľudí, čo mali možnosť zažiť miestne publikum a všetci majú o ňom len slova chvály. Hovorili mi, že Slováci sa vedia na párty skvelo baviť, že dokážu vytvoriť nezabudnuteľnú atmosféru a párty pre nich prakticky nikdy nekončí. Takže to bude určite veľká zábava.


Máš vela úspešných skladieb, ktoré sa pravidelne objavujú na veľa známych kompiláciach (Tiestove In Search Of Sunrise 4,5,7, Corstenove Passport USA, Kingdom of The Netherlands,Miami '05, Amsterdam '08 Markusa Schulza a v Arminovom Yearmixu 2006). Veľké mená ako Tiesto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten ich tiež pravidelne hrávajú vo svojich rádio shows a live vystúpeniach. V čom je tajomstvo tvojho úspechu?

Mám veľké šťastie, ze ich títo veľký DJs hrajú a zároveň som veľmi vďačný za úspech, ktorý vďaka tomu mám. Myslím si, že tajomstvo je v tvrdej práci. Pracuj tvrdo, ver v sám seba a v to, čo robíš a pokiaľ budeš mať dostatočnú výdrž a odhodlanie, tak to tiež určite dokážeš.

Produkuješ progressivné a upliftingové tranceové skladby. Ktoré produkuješ radšej?

Rád produkujem oboje. Od emočných skladieb, ktoré sa najlepšie hodia na rannú pláž na Ibize až po tvrdé, ktoré ťa nenechajú stáť a poriadne s tebou na parkete zatočia.
Mám rád rôznorodosť a je pre mňa dôležité, aby si moje skladby mohli užiť či už ľudia, čo radi chodia na párty, ale aj tí, čo len radi počúvajú hudbu doma.

Ako vidíš svoju budúcnosť? Chceš mať DJing a produkciu ako svoje hlavné povolanie, alebo chces pracovať v úplne inom odvetví?

Mojím snom do budúcna je držať sa toho, čo robím teraz. Milujem tak produkciu ako aj Djing. Vyštudoval som obor Média a komunikácia, a to je ďalšia vec, o ktorú sa dosť zaujímam, a ktorá ma baví. Pokiaľ by sa mi toto všetko podarilo spolu skombinovať, bol by som moc šťastný, ale uvidíme, čo budúcnosť prinesie. No s produkciou a DJingom určite v živote neprestanem. To až moc milujem.

Viem, že máš tiež svoju rádiovú show. V ktorý deň a kde ju ľudia môžu naladiť?

Áno. To máš pravdu. Volá sa External Art a ľudia si ju ôžu naladiť každú tretiu stredu v mesiaci od 16:00 - 18:00 na afterhours.fm
Snažím sa v nej prezentovať novú a sviežu tranceovú hudbu a zároveň do nej pozívam zaujímavých hostí, takže laďte.


Vďaka čomu si sa rozhodol pre produkciu a DJing?

Vždy som miloval a zaujímal som sa o hudbu. Začínal som ako poslucháč a keď som sa dostal k elektronickej tanečnej hudbe, tak som si povedal „ hej, toto by som chcel robiť". Tak som začal s tréningom na svojom počítači a tiež som začal s hrou na klávesy. Také boli moje začiatky produkcie. Djing prišiel o niečo neskôr. Strašne moc ma to zaujímalo a chcel som sa do toho dostať a naučiť sa to. V tomto mi vyšiel v ústrety jeden z mojich kamarátov, ktorý ma to naučil v miestnom klube.

Sme u konca rozhovoru. Máš na srdci niečo, čo by si chcel priamo odkázať ľuďom, ktorí prídu 12.3. na 4P párty do Bratislavského Unique clubu?

Dúfam, že ste všetci pripravení na fantastickú párty v Bratislave. Moc sa na vás všetkých teším a dúfam, že si ju všetci užijeme tak ako to len najviac pôjde. Budem hrať pár nových skvelých vecí, takže sa vidíme 12.3. na 4P párty.

4p flyer


Zdieľať na: 
Publikované: 1. marca 2010 v 10:17 – videné: 1461x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,